web analytics
Home DEZVĂLUIRI Exclusiv: RISC de infecție COVID-19 la Policlinica din Câmpia Turzii - nu...

Exclusiv: RISC de infecție COVID-19 la Policlinica din Câmpia Turzii – nu se mai face triaj (Filmare cu camera ascunsă 🎦🎦🎦)

- Publicitate -

Mai mulți cetățeni din Câmpia Turzii ne-au raportat faptul că la intrarea în Policlinica din Câmpia Turzii nu se mai face obișnuitul triaj epidemiologic anti-COVID-19.

Având în vedere riscul epidemiologic, am întreprins o investigație cu camera ascunsă, atât în Policlinică, cât și în Spitalul „Dr. Cornel Igna” din oraș.

După cum puteți vedea, în policlinică am intrat nestingheriți, ajungând până la etajul 1 fără ca NIMENI să ne întrebe dacă avem febră sau dacă am călătorit prin zone COVID-19.

Așa că … ne-am dus și în zona spitalului.

Portarul spitalului ne-a spus că nici la intrare în spital nu se mai face triaj, astfel că ne-am adresat doamnei prefect, Irina Munteanu.

„Triajul se face corespunzator, cu toate aspectele prevazute de lege, in cadrul fiecarui compartiment si sectie in parte.”, ne-a spus Irina Munteanu.

Cu alte cuvinte, centrul de triaj care se ocupa și de spital și de policlinică a fost diversificat. Astfel, în ceea ce privește Spitalul, fiecare compartiment (Interne, Îngrijiri Paliative, Obstetrică-Ginecologie și Pediatrie) face triaj separat.

În ceea ce privește policlinica, fiecare medic face triajul pe cont propriu, deci LA INTRARE ÎN POLICLINICĂ NU SE MAI FACE TRIAJ!

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii