web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: ░E░m░i░l░ ░Ș░t░e░f░a░n░ ░R░U░S░U░ ░ș░i░ ░s░o░ț░i░a░ ░a░c░e░s░t░u░i░a░,░ ░g░r░a░v░i░d░ă░ ░î░n░ ░8░ ░l░u░n░i░,░ ░A░M░E░N░I░N░Ț░A░Ț░I░...

EXCLUSIV: ░E░m░i░l░ ░Ș░t░e░f░a░n░ ░R░U░S░U░ ░ș░i░ ░s░o░ț░i░a░ ░a░c░e░s░t░u░i░a░,░ ░g░r░a░v░i░d░ă░ ░î░n░ ░8░ ░l░u░n░i░,░ ░A░M░E░N░I░N░Ț░A░Ț░I░ ░d░e░ ░c░o░n░t░r░a░c░a░n░d░i░d░a░ț░i░i░ ░p░o░l░i░t░i░c░i░

- Publicitate -

Campania electorală de la Tritenii de Jos este, cu adevărat, cea mai murdară care s-a desfășurat în ultimii 20 de ani.

Cu 6 candidați care râvnesc la funcția de primar, era de așteptat ca spiritele să fie încinse, însă de aici până la amenințări și intimidări la telefon, e cale lungă.

Emil Ștefan RUSU, SINGURUL CANDIDAT LA FUNCȚIA DE PRIMAR care nu are absolut nicio legătură cu vechea administrație și nu are nici „scheleți în dulap”, a trăit groaza vieții sale în ultima săptămână.

„La 2:00 noaptea a sunat telefonul soției mele și la capătul celălalt al conversației s-a auzit o voce de bărbat care i-a spus să-mi văd de treabă că dacă nu, o să-mi fie rupte picioarele dacă intru în Triteni. Vă dați seama prin ce șoc a trecut soția mea, care este însărcinată în 8 luni?”, a spus Emil Ștefan RUSU.

Pe de altă parte, în cadrul unei întâlniri cu simpatizanții PNL; mai mulți simpatizanți ai Partidului Verde au trecut, cu mașina, pe lângă Emil și i-au arătat degetul mijlociu.

„Mi-a fost rușine de rușinea lor!”, spune Rusu.

În această campanie, Emil Rusu a fost SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR.

„Verzii m-au înjurat și m-au amenințat, USR-iștii mi-au rupt afișele. Ce să mai, totul este frumos la Tritenii de Jos!

Ca măsură de extra-precauție, am primit o mașină de teren, de la firma fratelui meu, pentru a circula în această campanie și să fiu ferit de… diverse.”, ne spune Emil Ștefan RUSU.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -