web analytics
Home FEATURED Emil Rusu: „Vom asigura alimentarea cu apa a satului Triteni Hotar”

Emil Rusu: „Vom asigura alimentarea cu apa a satului Triteni Hotar”

- Publicitate -

Atât de bună a fost administrația comunei Tritenii de Jos, încât a făcut o greșeală impardonabilă. În studiul de fezabilitate privind alimentarea cu apă a comunei, în baza proiectului de finanțare europeană implementat de Compania de Apă Arieș, satul Triteni-Hotar NU A FOST PREVĂZUT.

Ei bine, candidatul PNL la funcția de Primar – Emil Ștefan RUSU – a găsit soluția.

„Dupa cum v-am promis in urma vizitei intreprinse din proprie initiativa la Compania de Apa Aries o sa va prezentam in exclusivitate plansele cu aductiunea de apa de pe raza comunei Tritenii de jos.
Dupa cum se poate observa aductiune de apa potabila intra in comuna Tritenii de jos prin satul Triteni Hotar , ce este trist insa , satul Triteni Hotar nu este prins in planul de alimentare cu apa potabila.
Dupa o discutie cu directorul CAA dl Bogdan Bobic , acesta m-a asigurat ca pe perioada efectuarii lucrarilor vom gasi o solutie si pentru respectivul sat si s-a aratat surprins de acesta “greseala” . Ar fi chiar culmea apa sa treaca prin fata casei oamenilor din Hotar si ei sa nu beneficieze .
De ce s-a intamplat aceasta “eroare” , in elaborarea proiectului , firma de proiectare a tinut lagatura si s-a consultat cu fostul primar V Sasa , deci asta cred ca a fost recomandarea dumnealui : La Hotar ne descurcam cu apa din surse proprii.”, a declarat RUSU.

Aceasta nu este prima reușită a lui Emil Ștefan RUSU. Acum 2 zile, acesta a instalat, din surse proprii, echipamente de tratare a apei la Pădureni.

„Am promis, am facut! Astazi, 23 septembrie, am montat un hidrofor cu automatizarea aferenta si am rezolvat astfel problema apei la scoala din Padureni. Foarte simplu.
Sunt singurul candidat la functia de primar al comunei Tritenii de Jos care a venit in fata dumneavoastra cu fapte, nu doar cu vorbe si promisiuni marete.
Eu ii invit pe aceasta cale si pe ceilalti contra-candidati sa spuna concret ce au facut ei pentru acesta comunitate, fapte domnilor.
Mai avem de rezolvat internetul in scoala, tablete pentru elevi, curtea scolii pavata, imprejmuirea curtii scolii, pentru siguranta elevilor, un teren sintetic si va garantez ca in maxim 2 ani voi face din scolile de pe raza comunei Tritenii de Jos un model.
Multumim doamnei directoare Teodoara Duca, multumim Zoltan Torok, Ceclan Aurel, Suciu Andrei.”, a declarat Emil Ștefan RUSU.

Paradoxal, Emil Ștefan RUSU este SINGURUL CANDIDAT la funcția de primar al comunei Tritenii de Jos care poate veni în fața cetățenilor CU CEEA CE A FĂCUT PENTRU COMUNĂ.

De la înființarea de cooperație agricolă, la dezavuarea infracțiunilor din Primărie, la investigații la Compania de Apă Arieș, Ocolul Silvic Valea Ierii și până la investiții, din fonduri proprii, în comună.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -