web analytics
Home FEATURED Din puțul gândirii useriste: „Cine nu este cu noi, este criminal!”

Din puțul gândirii useriste: „Cine nu este cu noi, este criminal!”

- Publicitate -

După ce PSD Turda a ieșit printre cetățeni, împreună cu senatorul, Șerban Nicolae – pagina „Sesizări Turda”, care este afiliată grupării T9/USR Turda, a lansat un atac jegos atât la adresa PSD-ului, cât și la adresa lui Mircea Irimie.

„Criminalul de serban nicolae de la psd a fost in Turda sa sustina candidatii lor. A fost vazut ca a plecat din Turda viu si pe picioarele lui. sad face.

Cine da laic la postarea psd Turda ?! Mircea Irimie “respecta” pe oricine, pentru ca nu stie cu cine o sa faca alianta, sau de unde o sa primeasca ceva post, sau contracte, care nu are principii si valori personale. Toti criminalii sunt respectabili pentru el.
 
Pot sa inteleg votantii socialisti, sustin o parte din actiunile socialiste adevarate, dar nu a unor oameni ca Ponta, sau Irimie.
 
Iar PSD e partid de criminali bolsevici si toti cu carnet de partid trebuie scosi in afara legii, ca nazistii, si sa nu mai ocupe niciodata un post public.
 
Tineti minte toata viata voastra: matei si burciu au sustinut eliberarea criminalilor la cerinta PSD, pentru a lua bani de la buget. Au sustinut crima si hotia psd fara remuscari.” – au postat simpatizanții USR.
 
Singura „vină” a lui Irimie a fost aceea că a dat un „like”.
 
„Distinși ” sesizatori de profesie ,, cu domnul Senator Șerban am fost timp de 4 ani coleg in Parlamentul Romaniei. De asemenea am fost colegi in comisia NANA .
 
Nu am avut niciodata nimic de împărțit cu dansul si nu am avut proiecte comune .
Dar cred ca pot sa respect un fost coleg fără să vă cer voi .
 
Sau totul trebuie să se desfășoare la Turda doar cu acordul dvs ?
 
Si nu mai atacați și jigniți oamenii pentru că nici unul dintre voi nu ati batut un cui în Turda . Dacă sunteți vrednici arătați-vă adevărata față nu stati ascunși în spatele unui Fake.
Consider onest să vă raspund !”, a fost replica lui Mircea Irimie.
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -