web analytics
Home FEATURED De ce în proiectul de reabilitare al complexului „La 3 Lacuri” nu...

De ce în proiectul de reabilitare al complexului „La 3 Lacuri” nu se regăsește NICI MĂCAR UN CUVÂNT din familia lexicală a cuvântului „pești”?

- Publicitate -

Până în 2021, Complexul „La 3 lacuri” a fost perla coroanei pescuitului din zona Câmpiei Turzii, lucru dezvăluit de cele 3 achiziții de pește realizate în anul 2019, pe sume frumoase și în cantități interesante.

Ei bine, „perla coroanei atragerii de fonduri europene” este proiectul „Amenajare zonă cultural-recreativă Trei Lacuri”, care se află în faza de implementare și despre care RefleqtMedia a scris încă de acum câteva săptămâni de faptul că va elimina pescuitul din activități, timp de cel puțin 3 ani.

Dar asta nu este totul. Am aruncat o privire pe descrierea proiectului (al cărui cheltuieli ne-eligibile ar putea băga Câmpia Turzii în datorii … dar despre asta vom scrie mai încolo) chiar pe site-ul primăriei Câmpia Turzii.

Acolo … nici măcar un cuvânt din familia lexicală a cuvântului „pești” nu se găsește. Nu găsim „pești” „pescari” „pescuit” „piscicol” „piscicultură” … dar în schimb găsim „agrement” „cultură” „ponton” etc.

Dacă nu ne credeți, citiți și dumneavoastră descrierea aici

Oare … prin acest proiect în valoare de aproape 7 milioane de euro … nu se mai vrea pescuit în Câmpia Turzii?

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii