web analytics
Home OPINIE Editorial De ce este carnea de la Urcarn PERFECTĂ pentru un grătar în...

De ce este carnea de la Urcarn PERFECTĂ pentru un grătar în aer liber?

- Publicitate -

Vine week-endul și marea majoritate dintre oamenii din Turda și Câmpia Turzii vor să fugă de blocuri și de aglomerație, pentru a face un grătărel în aer liber.

Fie că mergeți la țară, la bunici sau la iarbă verde, pentru un grătar așa cum se cuvine, aveți nevoie de „marinatele” de la Urcarn, iată de ce!

  • în primul rând, pentru că spre deosebire de alte „marinate” cele de la Urcarn nu se strâng pe grătar, pentru că nu sunt umflate cu apă
  • în al doilea rând, pentru că sunt făcute din produse 100% naturale, fără dextroză, maltroză sau altă … „troză”
  • în al treilea rând, dacă vorbim despre mititei, rețeta „Urcan bătrânu” este moștenirea familiei Urcan, lăsată din generație, în generație, de la tată, la fiu! Produse 100% naturale, carne de porc și vită, fără adăugiri gen „carne separată mecanic”

De altfel, la un moment dat, am cumpărat 3 caserole de mititei, dintre care una de la Urcarn și altele două de la alți producători. Cea mai bună caserolă a fost cea de la Urcarn. Cea mai bună combinație de condimente, grăsime destulă cât să nu se usuce mititeii, ce  mai, un deliciu!

Iar grătarul cu carnea și micii de la Urcarn merge excelent cu o bere rece (cu sau fără alcool), cu o porție ZDRAVĂNĂ de cartofi prăjiți și, neapărat, cu salată de ardei copți!

Dar … vă rog din suflet: NU MĂ CREDEȚI PE CUVÂNT! MERGEȚI LA CARMANGERIILE URCARN, DIN TURDA ȘI CÂMPIA TURZII ȘI CONVINGEȚI-VĂ!

atenție, acest articol nu este un advertorial, nu are publicitate plătită. Este doar mărturia sinceră a unui jurnalist, gurmand!

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii