web analytics
Home DEZVĂLUIRI Cristina Burciu - tur liber spre un nou mandat

Cristina Burciu – tur liber spre un nou mandat

- Publicitate -

PNL Cluj a definitivat lista cu candidații partidului la alegerile parlamentare programate a fi organizate (dacă Dumnezeu ne-ajută) în 6 decembrie.

Deși mulți „prieteni” se temeau că primarul Turzii, Cristian Matei, își va însuși poziția a 4-a pe listă, pe care a primit-o „în alb” de la PNL Cluj, iată că edilul turdean a ales să-și continue mandatul de la Primăria Turda și să continue munca depusă în ultimii 4 ani.

La Senat vor candida Adrian Oros, ministrul Agriculturii, și Mircea Moroșan, primarul din Huedin.

La Camera Deputaților candidați sunt Radu Moisin (avocat și consilier local), Sabin Sărmaș (directorul Agenției pentru digitalizarea României), Sorin Moldovan (deputat și nepotul lui Vasile Blaga), Cristina Burciu (deputat fost PSD, actual PNL), Ovidiu Câmpean (directorul Direcției de Dezvoltare Locală din Primăria Cluj-Napoca), Zoli Coraian (director Zona Metropolitană Cluj).”, scrie TurdaNews.net

Cât privește echipa PNL Câmpia Turzii și pe Dorin Lojigan, RefleqtMedia a aflat adevăratul motiv pentru care nu au primit loc eligibil la parlamentare – nu au vrut.

Din informații obținute din interiorul organizației, se pare că Lojigan ar fi renunțat la un loc eligibil, în favoarea unor finanțări guvernamentale și județene care să propulseze Câmpia Turzii în cursa spre dezvoltarea urbanistică.

Practic, prin decizia sa, Lojigan a reamintit încă odată de crezul său … înainte de a fi liberal și politician, este primar și are o responsabilitate față de oraș și cetățeni.

Un alt liberal care a refuzat un loc eligibil pe listele pentru Parlament este actualul prefect, Mircea Abrudean.

Abrudean a considerat că nu poate lăsa județul Cluj la greu, în perioada aceasta de pandemie pentru a merge la București.

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii