web analytics
Home FEATURED Cifre contabile dezastruoase la societățile Municipiului Câmpia Turzii

Cifre contabile dezastruoase la societățile Municipiului Câmpia Turzii

- Publicitate -

Suntem în luna august 2020 și, din cauza stării de urgență și a pandemiei, cifrele contabile înregistrate de societățile Municipalității pe anul 2019 au trecut aproape neobservate.


Totuși, în acest week-end, Partidul Pro România a cercetat activitatea desfășurată de cele două societăți principale ale Municipiului – Domeniul Public și Compania de Salubritate.


Cea mai mare problemă este la Domeniul Public Câmpia Turzii SA care, după 3 ani de profitabilitate, a înregistrat în 2019, pierderi în valoare de 3 miliarde de lei vechi.


3 miliarde, domnilor, din banii publici, au fost PIERDUTE de Domeniul Public. Asta în condițiile în care executivul local se laudă cu bani europeni și cu finanțări de la guvernul liberal. Unde sunt acești bani europeni, unde sunt aceste finanțări devreme ce o societate cu 74 de angajați este în prag de faliment, din cauza proastei administrații?


Partidul Pro România este SINGURUL partid care-și propune câștigarea alegerilor locale și care și-a propus o reorganizare DIN TEMELII atât a Primăriei, cât și a societăților subordonate.

Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a obține
• Profitabilitate
• Eficiență
• Bunăstare
Pentru locuitorii Municipiului Câmpia Turzii.

Cozmin Sașa,
Președinte Pro România și candidat la funcția de Primar al Municipiului Câmpia Turzii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -