web analytics
Home FEATURED Careul de ași pe care ALDE îl propune #PentruCâmpiaTurzii

Careul de ași pe care ALDE îl propune #PentruCâmpiaTurzii

- Publicitate -

Avram Gal și ALDE mută grav pe tabla de șah a politicii locale. După ce a renunțat la o candidatură comună cu #CiumaRoșie, președintele ALDE își sintetizează, încet – dar sigur – echipa și strategia cu care va câștiga alegerile locale programate pe 27 septembrie.


În această săptămână, mai mulți „grei” ai politicii și ai mediului de afaceri de la Câmpia Turzii s-au alăturat proiectului politic al ALDE și vor intra în lupta pentru adjudecarea victoriei.


Primul venit este Adrian Petrică Spătariu – avocatul cel mai titrat din Câmpia Turzii. Cu o carieră în avocatură fără precedent, cu afaceri imobiliare și cu o reputație de neprețuit, Spătariu a aderat la ALDE și va ocupa locul secund pe lista de consilieri locali.


Al doilea „transfer” este Laurențiu Bondor. Fost președinte Rotary Câmpia Turzii, om de afaceri cu ștate vechi în oraș și – în general – un om apreciat de semenii săi, Laurențiu Bondor s-a dezis de cămașa „populară” pentru a fi alături de oameni, în proiectul ALDE Câmpia Turzii.


Mircea Goia completează careul de ași propus de Avram Gal. Fostul comisar de poliție, care – printre altele – a capturat criminali periculoși și a soluționat cazuri care, la un moment dat, păreau de nerezolvat, vine alături de Avram Gal și ALDE în lupta pentru supremația politică.


Potul cel mare este câștigat de cel care are așii mai mulți! Avram Gal și ALDE îi au pe toți!


Care este asul tău?

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -