web analytics
Home FEATURED Când te ia gura pe dinainte și-ți dai aiurea cu părerea =...

Când te ia gura pe dinainte și-ți dai aiurea cu părerea = OOPS, EROARE!

- Publicitate -

Joi, 13 august, în Sala de Protocol a Primăriei Turda va avea loc adunarea generală a asociaților de la ACS Sticla Arieșul Turda.

„Consilierul local Paul Năstase va primi mandat pentru a vota următoarea conducere a asociației sportive:

  • Președinte: Budișan Călin
  • Vicepreședinte: Sărmășan Marius-Adrian
  • Vicepreședinte: Oltean Cornel
  • Director Executiv: Corpodean Alexandru
  • Secretar: Potora Florin
  • Membru: Roman Ciprian
  • Membru: Podar Arthur-Iulian”, scrie TurdaNews.net

 

Amuzant este că, pe acest subiect, atât (încă) președintele USR Turda, Ciprian Rigman, cât și jurnalistul Horea Hudrea, și-au dat cu părerea.

Bunăoară, săptămâna trecută, Rigman posta pe facebook că „Matei se înhaită cu Sorin Coprodean, fost arbitru și condamnat la închisoare într-un dosar.”

„Ziua și noaptea minții: primarul Matei duce mai departe “proiectul fotbalistic pentru turdeni” cu Sorin Corpodean, fostul arbitru condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare în dosarul “Mită pentru arbitri”!! Delir total! 

Dincolo de faptul că îndepărtarea lui Tothăzan și Sălăgean vine extrem de târziu, fapt care arată complicitatea evidentă a primarului în administrarea deficitară și netransparentă a clubului de fotbal, ceea ce surprinde major este aducerea în zona executivă a clubului a fostului arbitru Sorin Corpodean (surse credibile avansează acest nume), un actor important al celebrei “Cooperative” din fotbal, condamnat la 4 ani cu suspendare în dosarul “Mită pentru arbitri”!”, spunea Rigman.

Delir total și noaptea minții este, dar nu este la Sticla Arieșul Turda, ci la Ciprian Rigman ale cărui surse „credibile” (pffff) au auzit cu urechea șută. 

Nu, domnule Rigman, nu e vorba despre Sorin Coprodean, ci despre avocatul, Alexandru Corpodean.

Cât îl privește pe Horea Hudrea de la infoarieș, acesta a făcut eroarea de a vorbi înainte pe un subiect de după 🙂 

Municipalitatea de la Turda a comis un abuz prin publicarea unui convocator în numele Consiliului Local, fără ca organul deliberativ să aprobe sau să voteze în acest sens.”, a zis Hudrea.

Defapt, mâine, pe ordinea de zi a ședinței extraordinare se află două proiecte cu privire la ședința AGA din 13 august:

4.1.  PROIECT DE HOTĂRÂRE  privind desemnarea reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Asociației „ Club Sportiv Sticla Arieșul Turda”.

4.2. PROIECT DE HOTARARE  privind acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local Turda în vederea exercitării drepturilor de membru asociat în Adunarea Generala a Asociației „ Club Sportiv Sticla Arieșul Turda” convocată în data de 13.08.2020.”

Deci … unde e abuzul Primăriei? Unde este Sorin Corpodean?

Atât Hudrea, cât și Rigman au DEZINFORMAT, au MINȚIT și au încercat să STÂRNEASCĂ EMOȚIA COLECTIVĂ, PORNIND DE LA O MANIPULARE! 

Trist … condamnabil … nejurnalistic … nedemocrat 🙂 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -