web analytics
Home FEATURED Când nu știi NIMIC, dar vrei să spui MULTE, rezultă ... PMP...

Când nu știi NIMIC, dar vrei să spui MULTE, rezultă … PMP Turda

- Publicitate -

În tentativa lor disperată de a rămâne elocvenți pe piața politică din Turda, politrucii PMP-ului au lansat un atac la adresa TUTUROR PRIMARILOR DIN JUDEȚUL CLUJ.

Cum au reușit asta? Simplu, contestând tarifele practicate, până în prezent, pentru serviciile de salubritate din Turda.

„Comparativ cu tariful impus de majoritatea PNL-UDMR Turda, de 12.53 lei/lună/persoană, noua societate va avea un tarif de aproximativ 6.60 lei/lună/persoană. Vă lăsăm să vă închipuiți cam ce s-a întâmplat cu diferența ce rezultă din această comparație și de ce a insistat așa mult majoritatea PNL-UDMR să impună astfel de tarife, solicitate de primarul Cristian Matei!”, a fost o parte din ultima lor postare pe rețelele de socializare.

Ei bine, extrapolând și luând în calcul faptul că ÎN TOATE UAT-URILE județului Cluj tarifele de salubritate au fost mai mari (mult mai mari) decât cel de … 6.60 lei/lună/persoană cât CRED cei de la PMP că va fi aplicat de Supercom, înseamnă că PMP Turda a atacat toți primarii clujeni și că, în conformitate cu logica ilogică a PMP-ului, toți au avut afaceri și parandărături.

Doar că … PMP Turda, ca de obicei, este în plop – iar plopul plutește pe un atol din Kiribati.

Mult-trâmbițatul tarif de 6.60 lei/lună/persoană pe care se presupune că-l va practica firma Supercom odată cu intrarea pe piața de salubritate din Turda-Câmpia Turzii … ESTE UNUL FALS, deoarece acel tarif NU INCLUDE ȘI TARIFUL DE DEPOZITARE A DEȘEURILOR ÎN CENTRUL DE MANAGEMENT AL DEȘEURILOR DE LA PATA RÂT.

De fapt, tariful practicat de RADP Cluj pentru DEPOZITAREA DEȘEURILOR este cu aproape 50% mai mare decât se aplică, de exemplu, la Sânpaul sau Sighișoara, lucru dezvăluit de Aurel Giurgiu, primarul comunei Luna.

Da, Consiliul Județean Cluj a vorbit despre un tarif mai mic pentru colectare și transport al deșeurilor, însă în buzunarul cetățenilor se va vedea ȘI IMPACTUL tarifului RIDICOL practicat de RADP Cluj pentru depozitarea deșeurilor.

Iată, deci, cum PMP o dă ÎNCĂ ODATĂ DE GARD, deoarece tariful practicat actualmente de Prival Ecologic Servis, operatorul local de salubritate de la Turda, de 12.53 lei/persoană/lună INCLUDE ȘI DEPOZITAREA.

Somn ușor, PMP … știm că sunteți în stare!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -