web analytics
Home FEATURED Bomba! CSM Campia Turzii NU S-A INSCRIS IN LIGA A IV-A (UPDATE)

Bomba! CSM Campia Turzii NU S-A INSCRIS IN LIGA A IV-A (UPDATE)

- Publicitate -

UPDATE: Conform unor informatii de ultim moment, saptamana viitoare echipa SE VA INSCRIE IN LIGA A 4-A.

Totodata, problemele financiare se vor remedia in cel mai scurt timp.

Stirea initiala:

Conducerea tehnica a echipei de fotbal, CSM Campia Turzii a remis un comunicat de presa, prin care anunta ca echipa nu s-a inscris in Liga a IV-a.

“”Fotbalul este spectacolul de operă al poporului.”- asa ca dati poporului ce e al poporului……..


Avand in vedere situatia precara cu care se confrunta in aceste momente FOTBALUL(sportul) din Campia Turzii ne simtim obligati sa aducem la cunostinta tuturor iubitorilor de fotbal cat si a sportului in general si nu in ultimul rand celor care “patroneaza” destinele sportului din Campia Turzii ca FOTBALUL cel mai iubit sport al planetei cat si sportul in general e in colaps.


Clubul CSM Campia Turzii , club care depinde in totalitate de finantarea primita de la Primaria Campia Turzii este practic blocat .Banii necesari desfasurarii activitatii sportive au fost blocati(nu stim din ce motive) astfel de cateva luni de zile putem spune ca nu avem FOTBAL nu avem sport in oras , nu se desfasoara momentan nici o activitate sportiva nici macar antrenamente la nici un nivel ,stadionul si celelalte baze sportive sunt goale(fara sportivi), nefolosite de luni de zile si nu din cauza pandemiei .


Din cauza problemelor financiare echipa de FOTBAL a trebuit sa renunte sa mai participe in Cupa Romaniei


Din cauza problemelor financiare echipa de FOTBAL nu s-a inscris in urmatoarea editie a Ligi IV( suntem singura echipa care nu a reusit sa se inscrie din cele care au activat si anul trecut in LigaIV.).


Din cauza problemelor financiare la ora actuala echipa de FOTBAL NU ARE NICI UN JUCATOR NU ARE ANTRENOR ,NU are STAFF-tehnic (nu are pe nimeni) toata lumea a refuzat din cauza datoriilor acumulate si a situatiei precare cu care se confrunta clubul sa semneze contracte cu CSM Campia Turzii.


Azi la sediul AJF Cluj au fost depuse 2 memorii pentru recuperarea datoriilor restante.


Dureros este ca vedem cum echipe cluburi din jurul orasului nostru se dezvolta isi construiesc stadione , isi dezvolta infrastructura isi respecta sportivii antrenorii ii respecta pe toti care participa la dezvoltarea fotbalului a sportului iar la noi la noi acasa la Campia Turzii din pacate se intampla reversul se doreste distrugerea fotbalului si a tot ce inseamna sport.


Nu stim cine e de vina pt situatia clubului , nu ne intereseaza cine e de vina pt situatia clubului ,pe noi ne intereseaza ca macar acum in ultimul ceas cei ce raspund de SPORTUL din oras Conducerea Clubului CSM Campia Turzii cat si Conducerea Primariei orasului Campia Turzii sa isi asume rolul de “ADMINISTRATORI”ai sportului si sa faca totul ca FOTBALUL (SPORTUL) in orasul nostru Campia Turzii sa nu moara.

HAI CSM!”, a transmis conducerea tehnica a echipei de fotbal.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -