web analytics
Home DEZVĂLUIRI Băieți, reluați protocolul din 2016?

Băieți, reluați protocolul din 2016?

- Publicitate -

După o așteptare de 8 zile, PMP Turda și-a anunțat, în mare stil, candidatul la funcția de primar pentru alegerile din 27 septembrie.

Omul ales de PMP să intre în lupta pentru Primărie … este același Emil Moldovan, care nu are depuse declarațiile de avere și interese pentru anii 2017 și 2018 și care a candidat pentru PMP și la alegerile din 2016.

Atunci Emil Moldovan s-a numărat printre puținii candidați la funcția de primar care a scos mai puține voturi decât propriul partid.

Explicația pentru această anomalie s-a tradus printr-o „legendă urbană” care a apărut imediat după alegeri.

Cică, cu o săptămână înainte de alegeri, liderii PMP și liderii T9 s-ar fi întâlnit la sediul T9 de pe strada Dr. Ioan Rațiu. Atunci, reprezentanții PMP le-au promis celor de la T9 că-l vor susține pe Andrei Suciu la funcția de primar.

În schimb, devreme ce T9 nu avea candidat la consiliul local, aceștia și-au luat angajamentul să-i susțină pe PMP-iști.

Surse politice din Turda ne-au confirmat că ar exista un adevărat triumvirat în Turda, care-l va susține pe Andrei Suciu la funcția de primar.

În acest triumvirat ar fi intrat USR, PMP și … PPU-SL.

Dar… ce au cele 3 partide de câștigat? Păi … în teorie, USR are mai multe șanse să câștige Primăria, iar PMP și PPU-SL au șanse să „bage” cel puțin 4-5 oameni în Consiliul Local.

Din acest presupus troc politic, USR s-ar alege cu funcția de primar, PPU-SL cu cea de vice, iar PMP cu funcții pe la societățile Consiliului Local Turda.

De altfel, chiar Emil Turdean de la USR a recunoscut că a avut o întâlnire cu Adrian Nap, de la PMP.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -