web analytics
Home FEATURED AVEM DOVADA! Nu există niciun protocol scris și semnat între PNL și...

AVEM DOVADA! Nu există niciun protocol scris și semnat între PNL și PMP

- Publicitate -

De câteva zile, în presa națională și locală se vorbește despre un presupus protocol de colaborare între Partidul Național Liberal și Partidul Mișcarea Populară, prin care cele două partide să colaboreze în consilii locale și județene, asigurându-și reciproc majoritatea.

Defapt, acest protocol NU EXISTĂ. În data de 30 septembrie 2020, Biroul Politic Național al PNL a luat o decizie prin care SE INTERZICE ORICE COLABORARE CU PSD, iar acolo unde formațiunea nu are majoritate, se recomandă încheierea de colaborări ANTI-PSD cu PMP, UDMR, USR PLUS sau alte formațiuni politice.

Astfel, la Turda – cel mai probabil – PNL va colabora cu vechii parteneri din UDMR, mai ales având în vedere că formațiunea condusă de Leyla Csep a fost singurul partid din Consiliul Local care, în campania electorală, nu a adus atacuri la adresa PNL -ului sau a lui Cristian Matei.

Intuind faptul că vor primi „praful de pe tobă” de pe urma unui presupus protocol, PMP Turda au dat publicității un comunicat de presă prin care afirmă că ei nu doresc nici funcții și nici alte beneficii ca urmare a accederii în Consiliul Local.

Vă reamintim că PMP a fost cea mai slabă facțiune politică și singurul partid românesc care a luat doar 2 consilieri locali la alegerile locale, al treilea consilier obținându-l la redistribuire.

La Câmpia Turzii nu se pune problema unei alianțe post-electorale între PNL și PMP, pentru că în timp ce echipa galbenă, condusă de Dorin Lojigan, a defilat în alegeri, echipa PMP – condusă de Adrian Mischian, a ratat accederea în Consiliul Local.

Cât privește alianțele „de pe sate”, vom reveni cu alt articol.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -