web analytics
Home FEATURED Am avut dreptate - Stadionul Mihai Adam intră în reabilitare TOTALĂ!

Am avut dreptate – Stadionul Mihai Adam intră în reabilitare TOTALĂ!

- Publicitate -

În urmă cu o lună, RefleqtMedia anunța în premieră începerea demersurilor scriptice în vederea reabilitării stadionului „Mihai Adam” de la Câmpia Turzii.

4 milioane de lei este valoarea pe care Dorin Nicolae LOJIGAN a solicitat-o de la Compania Națională de Investiții, iar răspunsul a venit astăzi.

„Vestea bună a săptămânii se referă la faptul ca sprijinul și viziunea pe termen mediu și lung a administrației locale dar mai ales a guvernului liberal, își lasă amprenta și asupra municipiului nostru.

Astfel că, urmare a întrevederilor pe care le-am avut la București cu o serie de factori de decizie, Compania Națională de Investiții a cuprins pe lista de investiții, în vederea finanțării, reabilitarea Stadionului Municipal “Mihai Adam” din Câmpia Turzii.

După ce am reușit aducerea stadionului în patrimoniul municipiului aceasta este a doua veste importantă pentru iubitorii sportului din Câmpia Turzii.”, transmite Dorin Lojigan pe rețelele de socializare.

Deocamdată stadionul a fost prins pe lista-sinteză a investițiilor și în răspunsul furnizat de CNI se menționează clar că finanțarea lucrărilor se va face în limita sumelor disponibile.

Totuși, după finalizarea lucrărilor, Câmpia Turzii va avea un stadion de Liga a IIa, pretabil unui proiect fotbalistic de lungă durată!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -