web analytics
Home FEATURED Adrian Nap - acuzat că angajează MINORI, fără contract de muncă

Adrian Nap – acuzat că angajează MINORI, fără contract de muncă

- Publicitate -

Campania electorală se complică pentru președintele PMP Turda, Adrian Nap.

Acesta a fost acuzat, într-un articol publicat de CLUJMANIFEST de faptul că ar fi angajat MINORI, fără a le încheia contract de muncă.

„Aveam 17 ani când m-am angajat. Fără contract de muncă, fără nimic. Nu eram singurul. Erau vreo șase în aceeași situație. Lucram numai în tura de după-amiază și în tura de noapte, iar de plătit ne plătea zilnic. Cât am lucrat acolo nu a venit niciun control de la Inspecția Muncii. Am avut un coleg – el avea contract de muncă, chipurile – care, când a avut nevoie să meargă la medic, a descoperit că firma nu îi plătea asigurările de sănătate. Apoi, băiatul acesta a plecat la muncă în Italia. Când a revenit în țară s-a angajat tot aici, fără contract de muncă. Firma mergea bine. Încărcam vagoane întregi de marfă. Nu știu de ce nu plătea CAS”, a mărturisit, într-o înregistrare video, un tânăr, fost angajat al lui Nap.

Contactat de RefleqtMedia, Adrian Nap se apără și afirmă că toate aceste acuzații ar fi regizate.

„Faptul că apar tot felul de mizerii în campania electorală, lansate prin intermediul unui personaj asociat cu lumea interlopă, spune totul despre disperarea care i-a cuprins pe cei care conduc administrația locală.
Știți cum se spune: cine sapă groapa altuia, va cădea în ea! Astfel de practici interlope trebuie să înceteze în Turda, iar un om care se folosește de așa ceva nu are ce căuta la Primărie!
După 27 septembrie veți auzi mult mai multe lucruri penale, dar care vizează jaful banului public! PMP Turda nu va recurge la astfel de mizerii, care caracterizează lipsa de caracter și disperarea că vor pierde alegerile, lucru tot mai evident de la o zi la alta!”, a declarat Nap.

Totuși, din informațiile RefleqtMedia se pare că afirmațiile tânărului din articolul celor de la Cluj Manifest n-ar fi singurele acuzații care i se aduc lui Nap.

Sursele noastre ne-au spus că una dintre persoanele care, în trecut, au lucrat pentru Adrian Nap, ar fi murit după ce ar fi făcut un AVC ÎN TIMP CE ERA LA SERVICI.

Vom reveni…

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -