fbpx
HomeFEATUREDAdministrație „Cum vrea mușchii lui!” Dorin Lojigan supune dezbaterii publice numele „AlfaGen”...
spot_img
spot_img

Administrație „Cum vrea mușchii lui!” Dorin Lojigan supune dezbaterii publice numele „AlfaGen” DUPĂ ce a pictat întreg complexul sportiv cu această denumire

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După ce a pictat tot complexul sportiv din Berc cu denumirea „AlfaGen”, Dorin Lojigan și-a amintit că mai trebuie să supună denumirea aceasta și în dezbatere publică.

Așa că, în această săptămână, pe site-ul Primăriei Câmpia Turzii a apărut un proiect de hotărâre cu caracter normativ, supus dezbaterii publice, privind aprobarea denumirii „AlfaGen” …

”Denumirea de Complex AlfaGen Park provine de la aşa-numita generaţie Alfa, copii născuţi exclusiv în secolul XXI, această generaţie foloseşte smartphone-uri şi tablete în mod natural. Ei nu ştiu sau nu îşi pot imagina cum ar fi viaţa fără ele. Nu le este frică de tehnologie sau de atingerea butoanelor pentru a afla ce fac acele butoane. Tehnologiile AI (Inteligenţă Artificială) legate de sănătate vor avea un impact mare asupra vieţii şi viitorului copiilor Alfa. Nivelul de stres este mult mai ridicat în rândul acestei generaţii. E o presiune care se pune pe ei încă din primii ani de viaţă şi astfel nu-şi mai trăiesc copilăria. Prin deschiderea acestui complex sportiv se doreşte prevenirea efectelor tehnologiei prin promovarea spiritului tolerant, a relaţiilor sociale, a fair-play-lui şi a luptei împotriva dependenţei de tehnologie, urmărind în acelaşi timp îmbunătăţirea condiţiei fizice, atragerea spre practicarea sportului, valorificarea aptitudinilor individului precum şi încurajarea şi dezvoltarea sportului pentru amatori.”, menționează primarul Dorin Lojigan, în referatul de aprobare.

Denumirea este, într-adevăr, bine justificată însă acest proiect de hotărâre trebuia întâi supus dezbaterii publice, apoi aprobat, abia apoi pictat numele „AlfaGen” pe toți pereții complexului sportiv.

Dar deh … când faci ce vrea mușchii tăi și opoziția ia poziția struțului în fața ta … îți permiți! Noroc cu ăștia ai dracu din mass-media care mai dă peste ochi puterii de la Câmpia Turzii!

sursa foto: captură TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: