fbpx
HomeEVENIMENTAcademia de administrație și fonduri europene de la Turda predă lecții și...
spot_img
spot_img

Academia de administrație și fonduri europene de la Turda predă lecții și la Pașcani

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După ce musceleanca, Elena Lasconi, a venit la Turda pentru a lua notițe de la performerul – Cristian Matei – a venit rândul ca un alt primar să facă același lucru.

Este vorba despre Marius Nicolae Pintilie, primarul municipiului Pașcani, care a venit la Turda și a avut mai multe întrevederi atât cu Cristian Matei, cât și cu echipa de atragere de fonduri europene a Primăriei Turda.

Din seria întâlnirilor cu primarii pentru care Turda este un model de administrație eficientă.
Astăzi am avut plăcerea de a-l cunoaște pe domnul Marius Nicolae Pintilie, primarul municipiului Pașcani, care impresionat fiind de proiectele implementate, dar în special de proiectul prin care am schimbat complet transportul urban public din oraș, a dorit să afle rețeta succesului direct de la sursă. De asemenea, alături de domnul primar, au participat la întâlnire și doamna deputat Cristina Burciu și domnul deputat Sorin Năcuță.
 
Discuțiile pe care le-am avut în cadrul acestei vizite au fost foarte constructive și ne aduc o mulțumire sufletească pentru că astfel Turda a ajuns să fie cunoscută și prin prisma altor criterii decât cea de oraș al Salinei.
 
Sunt convins că în timp vom auzi și de realizările domnului primar Marius Pintilie, căruia îi doresc multă putere de muncă și să aibă încredere că #SePoateȘiLaPașcani! 🤝”, a declarat Cristian Matei pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: