web analytics
Home OPINIE Editorial `★ 🎀 𝐿𝓊𝒸𝒾𝒶𝓃, î𝓂𝒾 𝒸𝑒𝓇 𝓈𝒸𝓊𝓏𝑒❢ 🎀 ★`

`★ 🎀 𝐿𝓊𝒸𝒾𝒶𝓃, î𝓂𝒾 𝒸𝑒𝓇 𝓈𝒸𝓊𝓏𝑒❢ 🎀 ★`

- Publicitate -

A venit momentul să fac un gest bărbătesc, care se impune în aceste condiții…

După ce, ieri dimineață, candidatul PPU-SL la funcția de primar al Turzii, Lucian Nemeș, mi-a dat un răspuns cu ample valențe de declasificare proprie, simt că am o datorie morală, atât față de el, ca om, cât și față de cititorii mei.

Așadar … Lucian Nemeș, îmi cer scuze! Îmi cer scuze pentru faptul că am zis că nu ai drept de candidatură, când – defapt – ai acest drept!

Însă, cu tot dreptul din lume și cu toată candidatura din lume, NU MERIȚI ȘI NU O SĂ MERIȚI ÎN VECII VECILOR SĂ MAI OCUPI O FUNCȚIE PUBLICĂ!

De ce? Simplu: ai niște bube în cap și niște scheleți în dulap, de care am să-ți amintesc acum!

  1. Ești singurul viceprimar din istoria omenirii, care s-a propus singur pe funcție!

…și după ce a fost votat de opoziția frustrată că Matei le-a furat caimacul, ai stat 4 ani FĂRĂ SĂ FACI NIMIC! Da, știu că te-ai tânguit pe facebook că n-ai primit atribuții de la primar, însă … ai cerut atribuții?

2. Ești singurul viceprimar din istoria Turzii care (și-asta o să usture puțin) și-a propus tatăl în Consiliul de Administrație de la Salina Turda.

… se întâmpla în 2012, erai pe cai mari și ce ți-ai zis: ia să faci tu un proiect de hotărâre și să mai atragem niște cașcaval înspre noi, nu? Ei bine, acum … pe rolul instanțelor judecătorești se află DOUĂ procese care s-ar putea să te bage într-un NECAZ MAI MARE decât te așteptai. Apropo, dosarul acesta: http://portal.just.ro/33/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11700000000128922&id_inst=33 

… pe care l-ai pierdut, a atras după sine anularea HCL-ului prin care domnul Vasile Nemeșa fost numit în CA la Salină. Astfel, au apărut dosarele celelalte, respectiv

3. Ca președinte de partid te-ai comportat EXACT ca un despot, sfidând orice principiu democratic

În 2012, după ce PPDD-ul tău mult iubit a obținut mandate în Consiliul Județean, ai decis excluderea lui Dorel Matiș și-a lui Călin Leonte din partid, EXACT ÎN ZIUA ÎN CARE ȘI-AU PRIMIT CERTIFICATELE DE CONSILIERI JUDEȚENI.

Dorel Matiş şi Călin Leonte, cei doi care au câştigat câte un mandat de consilier judeţean din partea PPDD, au aflat vineri de decizia de excludere din partid. În fax-ul venit de la Bucureşti către Biroul Electoral Judeţean Cluj se precizează că cei doi, alături de alţi consilieri din Turda şi Câmpia Turzii, au fost daţi afară din partid deoarece au obţinut rezultate foarte slabe la alegerile din iunie 2012. „Eu am obţinut mai multe voturi decât partidul la nivelul judeţului Cluj. Am obţinut 21.833 de voturi, ca şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, iar Partidul Poporului Dan Diaconescu a obţinut 19.828 de voturi în judeţul Cluj. Voi contesta nevalidarea mandatului meu ca şi consilier judeţean şi o să dau în judecată partidul că mi-au prejudiciat imaginea şi îi voi cere lui Dan Diaconescu câte 30 de euro pe votant. Lucian Nemeş declara în presă, că noi, cei excluşi, nu ne potrivim profilului partidului, cinste, corectitudine, onoare. După cele întâmplate cred că Partidul nu se potriveşte cu mine. La început mi s-a părut un partid dubios, dar m-au convins oameni de valoare să mă înscriu în partid şi să candidez. Credeam că se poate face ceva”, a mai precizat Matiş.” – scria, în 2012, ADEVĂRUL

Iată întregul articol, în care se arată cât poți fi tu de talentat în a „face” oamenii pe la spate: /adevarul.ro/locale/cluj-napoca/un-consilier-judetean-demis-pp-dd-daca-stiam-dau-bani-nu-intram-partidul-acesta-1_50aee3017c42d5a663a178b9/index.html

4. „Pentru TINEri” … este defapt, pentru TINE – LUCIAN!

„Tânărul” Lucian Bogdan Nemeș, vine în fața alegătorilor turdeni și distribuie clipuri cu Șelly, și ne arată cât de mult iubește el tinerii și cât de „pentru tineri” este el. Haha, vax albina crema flora – în condițiile în care, în 4 ani de mandat, NU A FĂCUT ABSOLUT NIMIC, din perspectiva funcției pe care a deținut-o, pentru tinerii turdeni.

Unde erai, Lucică, atunci când tinerii turdeni cumpărau droguri de la Bagherra și „se spărgeau” cu frunze de pătrunjel date cu spray de țânțari?

Unde erai, Lucică, atunci când Da Vinci puneau Turda pe harta „debate-ului” național?

Unde erai, Lucică, atunci când Florin Biro preda lecții de atletism, la nivel național, iar tu nici măcar nu te-ai numărat printre inițiatorii proiectului de hotărâre locală în baza căruia a fost declarat „Cetățean de onoare”?

Unde erai, Lucică, atunci când un tânăr turdean era declarat dispărut de familia lui, după ce plecase în Italia? Ești avocat la bază, puteai să te implici – fie și din valențe electorale…

Cu ce i-ai ajutat, Lucică, pe roboticienii de la CNMV când au câștigat competiții la nivel național? 

Dar pe fetele de la karate și box, campioane naționale și internaționale, cu ce le-ai ajutat, domnule viceprimar? 

5. Hai să vorbim despre bani!

M-ai acuzat, în postarea aia a ta în care te-ai dat mai arțăgos (în spatele tastaturii) decât ai putea tu să fii vreodată (face2face) că trebuie să fac trafic și audiență ca să primesc „caș” de la Primăria Turda.

Da, ai dreptate! Vezi tu, în noiembrie 2017, cu bani împrumutați, am creat o societate comercială, în baza legii 31/1990, iar prin intermediul acelei societăți comerciale, eu închei contracte de prestări servicii publicitare atât cu agenți economici, cât și cu instituții de stat. Eu, pentru fiecare leuț pe care-l primesc, MUNCESC, creez, concep, diseminez, fac ceva.

Defapt, în orice zi a lunii septembrie, site-ul RefleqtMedia, coordonat de mine, va avea un număr mai mare de cititori decât numărul de persoane care te vor vota pe tine în 27.09.2020.

În schimb tu ce ai făcut pentru cei 177.524 de lei pe care i-ai încasat, în 2016, 2017 și 2018 (că pe 2019 nu ți-ai depus declarația de avere) de la Primăria Turda? 

  • n-ai depus nici măcar un raport de activitate
  • n-ai semnat niciun document de accesare a fondurilor europene sau guvernamentale
  • nu ai nicio inițiativă legislativă
  • nu cred că ai semnat nici măcar un proces verbal al vreunei comisii din Primărie

În aceiași ani în care tu ai încasat de la Primăria Turda 177.524 de lei ca să STAI ȘI SĂ TE ODIHNEȘTI, eu am încasat, tot de la Primăria Turda ceva peste 40.000 de la aceeași entitate, pentru a crea conținut, pentru a scrie articole, pentru a ține traficul sus la mine pe site-uri. Eu am cu ce veni în fața oamenilor … eu pot prezenta ORICE RAPORT MI SE CERE, chiar și în fața Curții de Conturi, în schimb tu … neicușorule … ce prezinți? Vocea și talentul tău?

Apropo … în 2017 aveai un fond de pensii în valoare de 52877 de lei … în 2018 „guiașul s-a îngroșat” cu încă 3 TREI conturi bancare, în valoare totală de 169.403 lei, iar în 2019, „guiașul s-a îngroșat” încă odată cu încă un cont în valoare de peste 24.000 de lei.

Lucian, e fain să trăiești regește pe spatele turdenilor? 

5. Concluzii:

Deși ai voie să candidezi la orice funcție publică (soarta e ironică pentru turdeni), deși (foarte probabil) vei ajunge în Consiliul Local Turda, tu – din punct de vedere politic – ești ceva între o muscă și substanța aia albă care ți se acumulează în colțul gurii atunci când îți este foarte sete, asta ca să-l citez pe John Malkovich.

Ai păcălit turdenii de rând, ai păcălit politicienii, ai păcălit pe toată lumea și te-ai cocoțat în funcții prea mari pentru tine și prea importante, pe care tu le-ai ignorat.

𝓐𝓬𝓮𝓼𝓽𝓮𝓪 𝓯𝓲𝓲𝓷𝓭 𝓼𝓹𝓾𝓼𝓮, tu, 𝓛𝓾𝓬𝓲𝓪𝓷 𝓑𝓸𝓰𝓭𝓪𝓷 𝓝𝓮𝓶𝓮ș, 𝓭𝓲𝓷 𝓹𝓾𝓷𝓬𝓽𝓾𝓵 𝓶𝓮𝓾 𝓭𝓮 𝓿𝓮𝓭𝓮𝓻𝓮, 𝓪𝓵 𝓳𝓾𝓻𝓷𝓪𝓵𝓲𝓼𝓽𝓾𝓵𝓾𝓲 𝓬𝓾 12 𝓪𝓷𝓲 𝓭𝓮 𝓮𝔁𝓹𝓮𝓻𝓲𝓮𝓷ță, 𝓞𝓿𝓲𝓭𝓲𝓾 𝓐𝓭𝓻𝓲𝓪𝓷 𝓑𝓾𝓬𝓾𝓻, 𝓔Ș𝓣𝓘 𝓞 𝓟𝓐𝓡𝓘𝓐 𝓐 𝓟𝓞𝓛𝓘𝓣𝓘𝓒𝓘𝓘 𝓣𝓤𝓡𝓓𝓔𝓝𝓔!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -