fbpx
spot_img
spot_img

Exclusiv: Restricții tot mai „light” de la 1 august / spectacole cu maxim 75.000 de spectatori / care sunt șansele unui #ZMT2021

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Pe fondul informațiilor tot mai acerbe privind relaxările restricțiilor anti-COVID-19 începând cu data de 1 august, în mințile mai multor turdeni a încolțit ideea unei noi ediții a Zilelor Municipiului Turda, în acest an.

Deși timpul e scurt, turdenii ar vrea să se relaxeze, împreună, după aproape doi ani de stat separați.

În acest context, RefleqtMedia a purtat o scurtă (dar la obiect) discuție cu edilul-șef al Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei.

„În primul rând, vreau să văd acele relaxări de restricții. Să vedem ce implică acea presupusă relaxare, ce se poate face și ce nu. În al doilea rând, vreau să vă spun tuturor că eu intenționez să respect legea și nu voi lua decizii pripite, care implică o serie de costuri mari pentru comunitate.

Dacă relaxarea restricțiilor va permite, într-adevăr, organizarea unui eveniment de o așa anvergură, mă voi consulta cu echipa mea și vom lua o decizie rapidă.

Pe de altă parte, atât în zona Parcului Tineretului, cât și în Parcul Mare și în Zona Pietonală din Centru sunt lucrări de dezvoltare edilitară… astfel că și locația de desfășurare a unui eventual eveniment este sub semnul întrebării.”, ne-a răspuns, franc și la obiect, Cristian Matei.

Partea bună este că edilul turdean nu a respins categoric ideea, partea proastă … este că încă nu se știe dacă se poate … și dacă se poate, cum se va face?

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: