web analytics
Home EVENIMENT Vești excelente pentru turdeni - Sala Polivalentă intră în faza de CONSTRUCȚIE

Vești excelente pentru turdeni – Sala Polivalentă intră în faza de CONSTRUCȚIE

- Publicitate -

Au fost 3 ani de contestații, procese și tergiversări, dar acum lucrările la Sala Polivalentă din Turda vor începe, cu siguranță.

Anunțul a fost făcut, inițial, de edilul turdean – Cristian Matei, în cadrul conferinței de presă organizată de AHC Potaissa Turda, odată cu reunirea lotului.

Ei bine, în această după-amiază, Primăria Turda a anunțat, în mod oficial, debutul lucrărilor la Sala Polivalentă.

„Vești bune pentru Turda! Compania Națională de Investiții a finalizat procedura de licitație pentru construirea Sălii Polivalente! Va fi în curând semnat contractul de proiectare și execuție, urmând apoi etapa de proiectare și ulterior demararea efectivă a lucrărilor.

Sala de sport competițională de nivel internațional va fi construită pe strada Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Aceasta va avea o capacitate de 3320 de locuri, iar investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro.

#SalaPolivalentă #CNI #Modernizare #PrimăriaMunicipiuluiTurda ”;

a transmis Primăria Turda.

Odată cu finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă, se vor putea dezvolta sporturi de masă, precum baschet, volei, handbal la nivel european, futsal, dar și evenimente culturale de înaltă ținută.

Ceea ce este important de reținut e că Sala Polivalentă din Turda este proiectul 100% al primarului, Cristian Octavian Matei.

Asta… în timp ce loazele comunitare își flutură sfecla cheală pe afișele din Turda.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -