fbpx
HomeEVENIMENTTurdeni, vi se surpă mormintele
spot_img
spot_img

Turdeni, vi se surpă mormintele

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După ce consilierul local liberal, Cristian Felezeu, a readus în discuție chestiunea exploatărilor de balast de lângă cimitirul din cartierul Oprișani, RefleqtMedia.ro s-a deplasat la fața locului, pentru a scoate în evidență imaginea reală a problemei.

Ne-am dus, așadar, și am fotografiat tot ce am putut fotografia, de la excavatoare care rup – efectiv – din buza drumeagului de lângă cimitir, la praful IMENS din zonă și la gropile lăsate în urmă, umplute – parțial – cu apă.

Nu știm cine exploatează acolo, nu știm dacă au permis de exploatație, autorizație de excavație și dacă lucrează legal – dar ceea ce știm e că nu sunt controlați nici de Autoritatea Națională a Resurselor Minerale și nici de altcineva – dovadă stând nestinghereala cu care se sapă.

Unele dintre gropile rezultate arată ca niște „amenajări piscicole”, că pentru asta a dat Ștefănie autorizație înainte de 2016 – doar că pești acolo nu sunt.

Problema este că excavările s-au apropiat atât de tare de drumul lăturalnic cimitirului, iar camioanele care trec pe acolo sunt atât de grele, încât în orice moment acel drum se poate surpa, făcând impracticabilă deplasarea la cimitir.

Cine e de vină? Nimeni, banul să curgă și fraierii să plângă!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: