web analytics
Home EVENIMENT Turdean atacat de o haită de câini, pe strada Cheii

Turdean atacat de o haită de câini, pe strada Cheii

- Publicitate -

Un turdean a fost la un pas să fie rănit grav de o haită de câini, în timp ce se plimba, pe strada Cheii.

„Am ieșit la plimbare, pe strada Cheii, cu câinii mei pe care-i dețin legal. Este vorba despre o femelă pitbull și de un mascul ciobănesc caucazian. Îi aveam pe amândoi în lesă, așa cum se vede pe filmare și, în dreptul imobilului cu numărul 80, aproximativ 16 câini m-au atacat, mușcându-mă pe mine și mușcându-mi femela pitbull.”, spune Cornel Cernea.

Acesta a sunat la 112, după ce a fost amenințat de stăpânul haitei de câini.

„Mi-a spus cetățeanul care locuiește la numărul 80 că nu am ce căuta acolo și că acolo este proprietate privată, că el a concesionat zona de pășune și e strada lui. Au venit jandarmii și nu i-au dat nici măcar o amendă. Cum să fiu pe strada lui, când eu eram pe drum public, pe strada Cheii? Chiar dacă are teren în concesiune, asta nu înseamnă că e teren privat … și oricum, incidentul s-a produs într-o zonă publică, în dreptul casei lui.”, a spus turdeanul.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul și a luat datele de pe cărțile de identitate atât a stâpânului haitei de câini, cât și a turdeanului care a apelat la RefleqtMedia pentru a i se mediatiza povestea.

În conformitate cu OUG 55/2003, câinii de talie mare și medie, așa cum sunt cei care l-au atacat pe turdean, se țin OBLIGATORIU legați în curte.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii