fbpx
HomeEVENIMENTTop 3 beneficii pentru Câmpia Turzii odată cu numirea lui Cristian Haiduc...
spot_img
spot_img

Top 3 beneficii pentru Câmpia Turzii odată cu numirea lui Cristian Haiduc în Ministerul Dezvoltării

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Biroul Politic Național al PNL a validat numirea consilierului județean, Cristian Haiduc, din Câmpia Turzii, în funcția de subsecretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

După aprobarea numirii sale de către Guvernul României, Haiduc ar putea avea o contribuție benefică în dezvoltarea proiectelor derulate de către Municipiul Câmpia Turzii și nu numai.

Iată cele mai importante proiecte de dezvoltare pentru care Cristian Haiduc ar putea aduce finanțare:

  1. Reabilitarea și modernizarea stadionului „Mihai Adam” – cererea de finanțare către Compania Națională de Investiții a fost depusă de edilul, Dorin Lojigan, în cursul anului 2020, iar răspunsul CNI a fost acela că stadionul se află pe lista-sinteză. Odată cu numirea lui Haiduc la Ministerul Dezvoltării – acest proiect ar putea fi finanțat.
  2. Reabilitarea sălii sporturilor „Ioan Stanatiev” – promisiune a lui Dorin Lojigan încă din 2018, reabilitarea sălii sporturilor este un pas important înspre relansarea sporturilor de echipă din oraș. Invitat la Clujul Politic, Dorin Lojigan a afirmat că „nu poți face sport fără infrastructură.”, ei bine, infrastructura ar putea fi asigurată prin finanțarea de la Compania Națională de Investiții.
  3. Modernizarea mai multor străzi din Câmpia Turzii – odată cu cererea de finanțare a reabilitării Sălii Sporturilor, Dorin Lojigan a solicitat finanțare și pentru reabilitarea mai multor străzi din oraș, care ar veni în completarea celor reabilitate prin intermediul proiectului PMUD.

Desigur, nu este 100% sigur că Haiduc ar avea o implicare în finanțarea acestor proiecte, însă – cu siguranță – numirea sa în funcția de subsecretar de stat, coroborată cu deschiderea cabinetului parlamentar la Câmpia Turzii a lui Sorin Moldovan, de la PNL; reprezintă o certitudine privind „transmiterea doleanțelor cetățenilor către București”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: