web analytics
Home EVENIMENT Revelion DE FOC pentru pompierii clujeni - 3 gospodarii s-au parjolit

Revelion DE FOC pentru pompierii clujeni – 3 gospodarii s-au parjolit

- Publicitate -

3 gospodarii din judetul Cluj au avut nevoie de ajutorul pompierilor, la cumpana dintre ani, potrivit ISU Cluj.

“O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în cursul nopții ce a trecut, în jurul orei 22.00, pentru a lichida flăcările care au afectat o casă de locuit, din localitatea Pāniceni, com Căpușu Mare.
A fost vorba despre o construcție pe structură din lemn și chirpici la care arderea s-a manifestat în interiorul pereților.
Pompierii au acționat mai bine de două ore pentru a desface pereții casei și pentru a stinge focarele incendiului.
Pompierii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor în limitele care le-au găsit.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că focul a ponit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile.
 Trei autospeciale pentru stins incendii au fost alertate, în cursul nopții care a trecut, în jurul orei 00.00, pentru a stinge flăcările care au cuprins un fânar și o anexă, din localitatea Mera, com Baciu.
La sosirea pompierilor arderea se manifesta generalizat la cele două anexe gospodărești, iar acestea erau situate la o distanță de cca 2-3 m față de casa de locuit.
Pompierii au acționat timp de cinci ore pentru a stinge incendiul și pentru a evita reaprinderea focarelor mocnite din cei peste 1000 de baloți de fân afectați.
Pompierii au reușit să limiteze propagarea flăcărilor în limitele care le-au găsit.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar un echipaj SMURD a fost dislocat preventiv la locul evenimentului.
Din cercetările preliminare, se pare că focul a ponit de la artificii folosite necorespunzător.
 Două autospeciale pentru stins incendii au fost alertate, în cursul nopții ce a trecut, pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă gospodărească din localitatea Topa Mică, comuna Sânpaul.
Alarma a fost dată în jurul orei 00.10, iar pompierii sosiți la fața locului au găsit anexa cuprinsă în totalitate de flăcări.
În vecinătatea anexei, la o distanță de cca 5-6 m, se afla casa de locuit. Pompierii au reușit prin intervenția operativă să limiteze de flăcările în limitele care le-au găsit.
S-a acționat pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative mai bine de două ore.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că totul a pornit de la o improvizație electrică.”, transmite ISU Cluj.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii