web analytics
Home EVENIMENT PERSOANĂ REŢINUTĂ PENTRU DISTRUGEREA PERETELUI CASEI MEMORIALE AVRAM IANCU

PERSOANĂ REŢINUTĂ PENTRU DISTRUGEREA PERETELUI CASEI MEMORIALE AVRAM IANCU

- Publicitate -

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut o persoană bănuită că ar fi distrus peretele imobilului Casei Memoriale Avram Iancu, precum şi al unui alt imobil, ambele situate pe strada Avram Iancu din Tîrgu Mureş, prin scriere cu vopsea de culoare neagră a unor mesaje cu conţinut vulgar la adresa unor eroi români.

În data de 16 ianuarie a.c., Poliţia municipiului Tîrgu Mureş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost sesizată prin Apel 112, de către un reprezentant al Societăţii Culturale Avram Iancu, Filiala Tîrgu Mureş, despre faptul că pe peretele exterior al imobilului Casei Memoriale Avram Iancu, din Tîrgu Mureş, au fost inscripţionate cu vopsea, mesaje cu caracter obscen.

Din cercetările efectuate la faţa locului, a rezultat că în noaptea de 15/16 ianuarie a.c., au fost inscripţionate, cu vopsea de culoare neagră, mesaje cu conţinut vulgar, la adresa eroului naţional Avram Iancu, precum şi a martirilor Horea, Cloşca şi Crişan, pe peretele exterior al imobilului Casei Memoriale Avram Iancu, din Tîrgu Mureş.

Din verificări, s-a constatat faptul că acelaşi gen de mesaje, au fost inscripţionate şi pe peretele unui alt imobil, situat pe strada Avram Iancu din Tîrgu Mureş.

În urma activităţilor specifice desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 23 de ani, din Tîrgu Mureş, bănuit de comiterea faptei, faţă de care, în data de 18 ianuarie a.c. a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii