web analytics
Home DEZVĂLUIRI Jurnalista, Diana Apahidean, URMĂRITĂ timp de 4 ore de un fost USR-ist!

Jurnalista, Diana Apahidean, URMĂRITĂ timp de 4 ore de un fost USR-ist!

- Publicitate -

Lupta „politică” atinge cote patologice în această perioadă, iar simpatizanții USR-ului fac tot posibilul să iasă în evidență, chiar cu prețul ÎNCĂLCĂRII LEGILOR MORALE!

Bunăoară, Mihai Alin Cojocnean, fost membru USR, a mărturisit pe rețelele de socializare că a urmărit-o, vreme de 4 ore, pe jurnalista – Diana Apahidean – care are atribuții de purtător de cuvânt al Primăriei Turda.

„Ca și om implicat în politica , ca și plătitor de taxe și impozite va întreb cum este posibil ca un angajat care a întrat în aceasta clădire în jurul orei 12 și a ieșit după aproximativ 4 ore – adică în jurul orei 16 sa își părăsească locul de munca.”, spune Cojocnean.

Iar în aceste condiții, noi ne întrebăm: cum este posibil să stai cu ochii pe o femeie vreme de 4 ore pentru a vedea unde intră, cât stă și când iese? Acest comportament frizează sfera patologică, ceea ce este alarmant.

Totodată, Cojocnean demonstrează că nu are habar de realitatea social-administrativă de la Turda, deoarece o numește pe Diana Apahidean „angajat al Primăriei”.

Diana Apahidean nu este angajat al Primăriei, ci este proprietarul propriului PFA, cu care Primăria Turda are o colaborare pe bază de contract.

Astfel, Diana Apahidean nu este obligată – sub nicio formă – să stea 8 ore la Primărie, că așa vrea Cojocnean.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -