web analytics
Home EVENIMENT Incep modernizarile la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

Incep modernizarile la Baza 71 Aeriana Campia Turzii

- Publicitate -

Asa cum RefleqtMedia consemna inca din luna mai, in cel mai scurt timp va demara proiectul de modernizare a Bazei 71 Aeriene de la Campia Turzii.

“Ministerul Apărării a cerut Parlamentului aprobarea pentru modernizarea Bazei Aeriene 71 Câmpia Turzii folosită de Forțele Aeriene Naționale și de aliații din NATO, valoarea estimată a contractului fiind de 304 milioane de EURO, fără TVA. De la Câmpia Turzii pleacă misiuni de apărare sau ofensive efectuate cu avioane multirol. Ministerul Apărării susține, în scrisoarea trimisă Parlamentului, că la Baza Aeriana 71 „cea mai mare parte a facilitatilor existente sunt subdimensionate” și că modernizarea este „imperios necesară”. „Gama de misiuni care este incredintata unitatii (…) impun cu necesitate dezvoltarea infrastructuriii existente in vederea asigurarii conditiilor minimale pentru desfasurarea in siguranta a acelor misiuni”, se mai arată în scrisoare.”, transmite stiripesurse.ro.

Societatile care doresc sa participe la licitatiile de lucrari, furnizare si servicii vor fi nevoite sa se certifice NCAGE, in conformitate cu legislatia interna a NATO.

Va reamintim ca firma Agrointelligence organizeaza seminarii de certificare NCAGE.

Despre aceste seminarii, RefleqtMedia va va informa in zilele care urmeaza!

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -