fbpx
HomeEVENIMENTDouă femei și-un copil bătute într-o măcelărie din Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Două femei și-un copil bătute într-o măcelărie din Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Două femei, dar și un copil în vârstă de doar 2 anișori, au avut parte de o experiență teribilă, sâmbătă dimineața, într-o măcelărie din centrul orașului Câmpia Turzii.

„Sâmbătă, ne aflam toate trei – plus Kevin, băiatul în vârstă de patru ani, al Eugeniei, născut în Anglia – într-o măcelărie din centrul oraşului. Bărbatul sorei mele tocmai plecase din CâmpiaTurzii, cu nişte treburi, aşa că evenimentul respectiv ne-a prins total fără apărare! La un moment dat, un bărbat bine îmbrăcat a intrat, înaintea unor femei de etnie romă – dar şi a noastră… Cu toţii aşteptam afară, asta deoarece în măcelărie mai existau câţiva clienţi. Sora mea, obişnuită cu obiceiurile din Anglia, patria gentleman-ilor, nu s-a răbdat să nu-l mustre pe individ şi l-a întrebat, într-o fracţiune, cum e cu cei şapte ani de acasă. Omul n-a zis nimic, apoi a intrat în magazin – şi, după ce şi-a cupărat carnea n-a ieşit, aşteptându-ne pe noi să ne facem cumpărăturile. Se prefăcea că vorbeşte la telefon şi că e preocupat de convorbirea respectivă.

Vă daţi seama, de 16 ani stăm în Marea Britanie şi gestul omului m-a luat pe nepregătite, aşa că l-am ironizat puţin, fără să-mi închipui, însă, ce va urma. Şi, în timp ce mă uitam la marfă şi mă pregăteam să-i spun vânzătoarei ce fel de carne să-mi ofere, numa` o văd pe soră-mea, grămadă, la pământ. Individul îi dăduse un pumn, pe la spate, în moalele capului, şi o lăsase lată. Tocmai pe ea, biata, care suferă de un handicap sever! Apoi, când să-i cer, insului respectiv, socoteală pentru gestul lui, acesta – după ce m-a înjurat, pomenindu-mi toate rudele – nici una, nici două, mi-a ars şi mie un pumn. Însă în figură! Atât de puternic, încât mi-a fisurat piramida nazală, determinându-mă să mă prăbuşesc, cu fetiţa în braţe, direct peste vitrină, sub ochii fiului meu, Kevin, care înlemnise. Mare minune că nu s-a spart vitrina, altminteri se ptrecea cu noi o tragedie!”  , povestesc cele două femei, citate de BZC.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: