web analytics
Home EVENIMENT Donație de materiale medicale pentru medicii, asistenții și preoții din Câmpia Turzii

Donație de materiale medicale pentru medicii, asistenții și preoții din Câmpia Turzii

- Publicitate -

Așa cum RefleqtMedia a anunțat încă de acum două zile, a venit momentul ca oamenii din Câmpia Turzii care sunt angrenați în prima linie a luptei cu pandemia, dar și cu ajutorarea celor năpăstuiți, să fie la rândul lor ajutați.

În preajma sărbătorilor pascale și în plină pandemie de coronavirus, Asociația New Life International, prin președintele său, Avram Marius Gal, a adus măști și combinezoane, pentru mai multe persoane afectate direct de această pandemie.

Este vorba despre personalul Stației Câmpia Turzii a Serviciului de Ambulanță Județean, cărora Avram Gal le-a donat măști N95 și combinezoane de înaltă protecție.

De asemenea, personalul Centrului de îngrijire a adulților, de pe strada Plopilor a primit măști N95 din partea Asociației New Life International.

Nu în ultimul rând, un gest de mare însemnătate ecumenică și o dovadă de umanitate, dincolo de orice altceva, a fost donația de câte 10 măști pentru fiecare parohie ortodoxă din Câmpia Turzii.

Ajutorul meu pentru cadrele medicale este rezultatul respectului și mulțumirii ce li se cuvin acestor oameni !!!

Chiar dacă sunt unele voci care în loc să vorbească despre UNITATE și RESPECT, în aceste momente grele, ei continuă pe aceiași placă de ,,campanie electorală“ sau capital politic.

Tot ce doresc eu să fac pentru cadrele medicale și pentru cei ce astăzi sunt în PRIMA LINIE a luptei cu acest virus, se datorează faptului că îi RESPECT enorm și doresc prin aceste donații, chiar și MEDIATIZATE, să devin un exemplu de urmat și pentru cei care DOAR BAGĂ DE VINĂ!

În aceste momente nu mai este loc de capital politic sau campanie electorală ! Acum vorbim doar de UMANITATE ȘI AJUTOR pentru a putea să trecem cu bine peste această nenorocire cu care se confruntă întreaga omenire!

Doresc ca tot mai mulți oameni cu posibilități financiare să vină în ajutorul celor ce luptă azi cu acest virus și să dăm dovadă de dragoste pentru aproapele nostru !!!

DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI !

Dumnezeu să ocrotească România !”, a declarat Avram Marius Gal – președintele Asociației New Life International.

- Advertisement -
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,500FansLike
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

Daghemana Câmpia Turzii ANGAJEAZĂ!

Magazinul alimentar, Daghemana Câmpia Turzii, angajează VÂNZĂTOARE! Se oferă: salariu atractiv condiții sigure de lucru contract pe perioadă NEDETERMINATĂ Relații la telefon: 0722246231

Angajare la Transilvania Impact Import Export

Transilvania Impact Import Export angajeaza sofer profesionist cat B+E pentru pompa de beton stationara. Mai multe detalii la numarul de telefon 0720.600.620 CV se pot depune la sediul firmei...

Daghemana ANGAJEAZA!!!

SC Daghemana Com SRL angajeaza! Se cauta sofer, categoria D, cu ATESTAT! INFO LA TELEFON: 0722246231

Ultimele știri

Mesajul candidatului PSD Cluj la Senatul României, Vasile Dâncu

”Dragi clujeni,   Pandemia ne-a bulversat modul de viață, însă ne-a adus în față câteva lucruri pe care poate că le uitasem. În primul rând, faptul că...

NUNTA DE AUR la Câmpia Turzii

Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Direcția de Asistenţă Socială organizează „Nunta de aur”. Evenimentul este un moment de puternică încărcătură emoţională şi gânduri alese pentru...

Turda, singurul oras din judetul Cluj cu rata de incidenta sub 6/1000

RefleqtMedia este, inca o data, site-ul local de stiri care va prezinta, inaintea tuturor, ratele de incidenta per localitati, precum si numarul de cazuri active Municipiul...

Exclusiv: DEZASTRU la Ambulanță Câmpia Turzii, 5 oameni afectați de Covid-19

5 angajați ai punctului de lucru din Câmpia Turzii ai Serviciului de Ambulanță sunt afectați de Covid-19 și nu își mai pot exercita dreptul...
- Advertisement -