web analytics
Home EVENIMENT Donație de materiale medicale pentru medicii, asistenții și preoții din Câmpia Turzii

Donație de materiale medicale pentru medicii, asistenții și preoții din Câmpia Turzii

- Publicitate -

Așa cum RefleqtMedia a anunțat încă de acum două zile, a venit momentul ca oamenii din Câmpia Turzii care sunt angrenați în prima linie a luptei cu pandemia, dar și cu ajutorarea celor năpăstuiți, să fie la rândul lor ajutați.

În preajma sărbătorilor pascale și în plină pandemie de coronavirus, Asociația New Life International, prin președintele său, Avram Marius Gal, a adus măști și combinezoane, pentru mai multe persoane afectate direct de această pandemie.

Este vorba despre personalul Stației Câmpia Turzii a Serviciului de Ambulanță Județean, cărora Avram Gal le-a donat măști N95 și combinezoane de înaltă protecție.

De asemenea, personalul Centrului de îngrijire a adulților, de pe strada Plopilor a primit măști N95 din partea Asociației New Life International.

Nu în ultimul rând, un gest de mare însemnătate ecumenică și o dovadă de umanitate, dincolo de orice altceva, a fost donația de câte 10 măști pentru fiecare parohie ortodoxă din Câmpia Turzii.

Ajutorul meu pentru cadrele medicale este rezultatul respectului și mulțumirii ce li se cuvin acestor oameni !!!

Chiar dacă sunt unele voci care în loc să vorbească despre UNITATE și RESPECT, în aceste momente grele, ei continuă pe aceiași placă de ,,campanie electorală“ sau capital politic.

Tot ce doresc eu să fac pentru cadrele medicale și pentru cei ce astăzi sunt în PRIMA LINIE a luptei cu acest virus, se datorează faptului că îi RESPECT enorm și doresc prin aceste donații, chiar și MEDIATIZATE, să devin un exemplu de urmat și pentru cei care DOAR BAGĂ DE VINĂ!

În aceste momente nu mai este loc de capital politic sau campanie electorală ! Acum vorbim doar de UMANITATE ȘI AJUTOR pentru a putea să trecem cu bine peste această nenorocire cu care se confruntă întreaga omenire!

Doresc ca tot mai mulți oameni cu posibilități financiare să vină în ajutorul celor ce luptă azi cu acest virus și să dăm dovadă de dragoste pentru aproapele nostru !!!

DOAR ÎMPREUNĂ VOM REUȘI !

Dumnezeu să ocrotească România !”, a declarat Avram Marius Gal – președintele Asociației New Life International.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii