web analytics
Home EVENIMENT CHIAR ACUM: Dacian Cioloș a semnat adeziunea la PLUS

CHIAR ACUM: Dacian Cioloș a semnat adeziunea la PLUS

- Publicitate -

După ce a renunțat la înregistrarea Mișcării România Împreună, alăturându-se, ideatic vorbind, Partidului Libertate Unitate Solidaritate, Dacian Cioloș a ales să-și semneze și adeziunea, în mod oficial, la Partid.

„Din informațiile pe care le dețin, adeziunea pe care o semnez astăzi este a 11.233-a adeziune a partidului”, a spus Cioloș, înainte de a semna documentul.

Astfel, PLUS devine partidul cu cea mai fulminantă creștere, adunând peste 11.200 de membri în doar 3 zile de la lansarea oficială.

Este de așteptat ca PLUS să moștenească scorul electoral al MRÎ-ului, care este creditat cu peste 11% în toate sondajele realizate în ultima vreme.

Desigur, potențial de creștere există, iar faptul că PLUS este PRIMUL PARTID NOU-ÎNFIINȚAT care nu este unul „de lider”, adică nu se construiește în jurul unui om, ci în jurul unei idei, spre deosebire de Pro România, Dreapta Liberală și altele, conferă un plus de credibilitate și apreciere „noilor portocalii”.

La Câmpia Turzii și Turda există deja membri înscriși în PLUS, cele două organizații urmând a convoca ședințe și conferințe de presă de lansare în lunile care urmează.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii