web analytics
Home DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Dorel Fodorean - prins beat la volan ?

BOMBĂ! Dorel Fodorean – prins beat la volan ?

- Publicitate -

O informație prezentată de presa națională are mari șanse să producă un adevărat cataclism la Câmpia Turzii.

Conform Antena3 și Evz.ro, comisarul șef de poliție, Dorel Florian Fodorean, comandantul Poliției Municipiului Câmpia Turzii ar fi fost prins băut la volan de către agenții de la Poliția Rutieră Cluj.

Incidentul s-ar fi petrecut pe o stradă din Câmpia Turzii, iar Fodorean ar fi refuzat să sufle în etilotest!

„Comisarul Dorel Fodorean a fost oprit la un control inopinat, de un echipaj de la Poliția Rutieră Cluj, în timp ce conducea mașina pe o stradă din Câmpia Turzii. După legitimare, agenții de la Rutieră au avut bănuiala că șoferul a consumat alcool și i-au cerut comisarului să sufle în aparatul etilotest. Acesta a refuzat categoric să facă acest lucru dar a fost de acord să meargă la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Această analiză va stabili dacă polițistul a consumat sau nu băuturi alcoolice.

„Era puțin amețit de aburii alcoolului și de aceea polițiștii i-au cerut să suflet în etilotest dar el a refuzat. Așteptăm rezultatele medico legale iar în funcție de rezultat se vor lua măsurile legale, amendă și suspendarea permisului de conducere sau dosar penal, pentru conducerea unui autoturism în stare de ebrietate”, a spus un oficial al IPJ Cluj.”, transmite evz.ro

RefleqtMedia a solicitat opinia oficială a IPJ Cluj în legătură cu acest subiect, astfel că vom reveni cu poziția oficială a Inspectoratului.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii