fbpx
HomeEVENIMENTBătaie și răpiri în cartierul INSULĂ din Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Bătaie și răpiri în cartierul INSULĂ din Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Câmpia Turzii a ajuns la „Medicină Legală” după ce a fost bătut de niște indivizi care au vrut să-i răpească fiica.

„Sâmbătă, am fost chemat la el acasă – eu şi fiica mea – de un văr de-al meu, care locuieşte în vecini, ca să cunosc nişte inşi din Oradea. Ajuns acolo, am aflat că respectivii, rromi, veniseră ca să găsească o mireasă pentru o rudenie de-a lor, şi-o luaseră în colimator pe fiica vărului meu, în vârstă de 14 ani.

Acesta a refuzat cu hotărâre propunerea de încuscrire şi, la plecare, m-am trezit că “oaspeţii” de la Oradea îmi fac mie oferta – de data aceasta pentru fata mea! Le-am spus să mă lase în pace, că ea are numai 15 ani şi trebuie să facă şcoală, nu-i arde de măritiş!

Şi, când am dat să pornesc spre maşină, ca să o recuperez, trei-patru dintre ei au năvălit peste mine şi m-au buşit bine de tot, cu pumnii! Norocul nostru a fost că fiul meu intervenise, pe când se pregăteau să demareze, spărgându-le parbrizul şi, pentru că vecinii chemaseră deja poliţia,  răpitorii au fost blocaţi şi n-au mai putut fugi. Apoi – deşi eram plin de sânge – ne-am dus cu toţii la poliţie, unde am făcut plângere pe numele lor, fiind sfătuit să vin astăzi la I.M.L. Cluj şi să-mi scot certificat medico-legal.

 

Apoi ne-au dat drumul la toţi. Însă, curând, am aflat că trupa lui „Mutu” nu a ţinut cont de poliţie şi, imediat după ce au ieşit de la secţie, i-a răpit fata vărului meu. La această oră ştiu doar că vărul a pornit, chiar în acea noapte, spre Oradea, împreună cu poliţiştii, ca să o recupereze”, povestește Ionuț Rostaș pentru bzc.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: