web analytics
Home EVENIMENT A fost dezvaluita locatia pentru Summitul Valorilor Crestine 2020

A fost dezvaluita locatia pentru Summitul Valorilor Crestine 2020

- Publicitate -

Christian Values Summit 2019, organizat la Cluj Napoca de catre Asociatia New Life International a fost unul dintre evenimentele de marca ale primaverii acestui an.

Ei bine, in 2020, presedintele Asociatiei New Life, Avram Marius Gal, are planuri mari.

Editia 2020 a summitului va avea loc in Bucuresti, la GRAND HOTEL JW MARRIOTT, asa cum Asociatia New Life a dezvaluit chiar astazi.

Eventul va avea loc in perioada 9-11 octombrie si va avea invitati de marca, printre care TED CRUZ, fost candidat la Presedintia Statelor Unite.

La Summitul Valorilor Crestine 2020 vor participa reprezentanti de la Casa Alba, dar si pastori crestini din America de Nord, Europa si Coreea de Sud.

“Dumnezeu ne iubeste si vrea ca noi, servii lui, sa ii ducem numele si cuvantul mai departe. Ce poate fi mai inaltator decat sa propovaduiesti cuvantul Creatorului in aceasta societate care, uneori, pare predispusa decadentei. Iată, Eu vă trimit ca pe nişte oi în mijlocul lupilor. Fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi fără răutate ca porumbeii, spune Biblia la Matei 10-16. Cine are urechi, sa asculte.”, declara presedintele New Life International, Avram Marius Gal.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii