fbpx
spot_img
spot_img

Epidemiologii americani „iau mâinile” de pe testul RT-PCR

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Începând cu data de 31 decembrie 2021, valoarea „științifică” a testelor RT-PCR pentru depistarea noului coronavirus va scădea semnificativ.

Asta deoarece Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) a anunțat Administrația pentru Alimente și Medicamente de faptul că își va retrage solicitarea de autorizare în regim de urgență a testelor COVID-19 de tip RT-PCR.

Anunțul a fost făcut în urmă cu 5 zile, chiar pe site-ul CDC.

Oficialii americani nu au menționat și un motiv pentru care se renunță la testarea RT-PCR, menționând doar că laboratoarele vor avea la dispoziție CELELALTE variante de testare și depistare a virusului, respectiv testele de anticorpi sau testele de markeri inflamatori.

În lipsa unei argumentări oficiale, pe internet au și apărut tot felul de speculații.

Una dintre acestea este că se renunță la testul RT-PCR pentru a OBLIGA oamenii să se vaccineze (având în vedere că prezentarea unui test rt-pcr negativ este o alternativă la prezentarea unei dovezi de vaccinare).

În acest context, RefleqtMedia a trimis o solicitare către autorități pentru a vedea dacă și în România se va renunța la testarea RT_PCR și… care ar fi motivul.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: