fbpx
spot_img
spot_img

Dupa ce au scos la iveala ilegalitatile de la Bontida, colegii de la BZC.ro sunt acuzati de santaj

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

In urma cu o saptamana, colegii de la bzc.ro scriau despre ilegalitatile din comuna clujeana, Bontida.

“în perioadă 2013-2016 nu au fost realizate în cuantumul legal venituri la bugetul local al comunei Bontida, reprezentând impozit pe spectacole, datorat de către organizatorii de spectacole;efectuarea de plăti pentru servicii mai mari decât cele cuvenite;

contracte de închiriere a suprafețelor de pajiști aflate în domeniul public care nu conțin condițiile minime obligatorii, potrivit prevederilor legale sau plăti nelegale de natură accizelor, aferente consumului de energie (gaz natural) utilizat pentru incălzirea spațiilor în care se desfăsoară activitatea unitătii de invătămant.

Concluzia în acest caz nu este deloc deplasată: nu este de mirare faptul că, în sfârșit, ies la iveală prejudiciile și operațiunile de tip mafiot-contabil care au loc în Primăria din Bontida, arată sursa citată. “, scria BZC.ro cu privire la un raport al Curtii de Conturi al judetului Cluj.

RefleqtMedia a luat legatura cu edilul comunei, Emil Carhat, pentru ca acesta sa isi exprime pozitia vis-a-vis de acest aspect, iar Carhat ne-a prezentat ceea ce pare o “bomba de presa”.

“In urma cu vreo trei luni au scris tot asa un articol despre Bontida si i-am chemat sa ne cunoastem. I-am plimbat prin comuna si le-am aratat comuna apoi au venit cu o oferta de publicitate pe care am refuzat-o. Acum ma ataca cu prostiile astea”, spune Emil Carhat pentru RefleqtMedia.

Am luat si parerea lui Sabin Ripan, redactor sef la BZC.

“Adica noi avem 180.000 de unici pe saptamana si il santajam pe prinar pentru un abonament de 100 de lei pe luna? Primarul cred ca e nebun la cap” a declarat Sabin Ripan.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: