spot_img

Dorin Lojigan: „Câmpia Turzii NU ESTE desconsiderată de Compania de Apă Arieș”

Date:

Share post:

După ce site-ul infoaries.ro a realizat un articol tendențios și speculativ cu privire la situația din interiorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”, intitulat „Câmpia Turzii desconsiderată în asociația Apa Văii Arieșului”, RefleqtMedia a demarat o anchetă jurnalistică, pentru a verifica situația prezentată de jurnalistul, Horea Hudrea.

L-am sunat, așadar, pe Dorin Lojigan – primarul Municipiului Câmpia Turzii pentru a afla de la acesta dacă într-adevăr, orașul nostru este desconsiderată de către Cristian Matei, președintele ADI AVA.

„În primul rând, vreau să vă spun că nici Horea Hudrea și nici site-ul Infoaries.ro nu a remis nicio adresă oficială către Primăria Municipiului Câmpia Turzii pentru a ne solicita un punct de vedere cu privire la acest subiect.

În al doilea rând, vreau să-i asigur pe locuitorii municipiului nostru că, sub nicio formă, Câmpia Turzii nu este desconsiderată nici de către Apa Văii Arieșului și nici de Compania de Apă Arieș. Ba mai mult, din punct de vedere instituțional și administrativ, am o relație foarte bună atât cu Bogdan Bobic, directorul general al Companiei de Apă Arieș, cât și cu Cristian Matei, primarul Turzii și președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieșului”, a dezvăluit Dorin Lojigan.

Nu este prima dată când, prin intermediul unor articole de presă, se încearcă destabilizarea Comunității Urbane Arieș sau a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieșului”. Aceste acțiuni provocatoare sunt total nocive, în contextul în care comunitățile din zona Turda – Câmpia Turzii sunt implicate într-un proiect în valoare de peste 150 de milioane de euro.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

S-a specializat în pornografie infantilă și a fost „luat de gabori”

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de...

Ce a început RefleqtMedia, a desăvârșit Antena 1! 8 bebeluși morți la Ginecologie 1 Cluj Napoca!

În cursul dimineții de ieri, RefleqtMedia publica articolul despre cei 4...

Traficanți de MOARTE – iată efectele secundare produse de drogul traficat la Turda

DIICOT a făcut publică substanța cu care au fost...

Bani suplimentari pentru spitalele clujene – inclusiv pentru Spitalul Municipal “Dr. CORNEL IGNA”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare...
%d bloggers like this: