fbpx
HomeDEZVĂLUIRIViorel Băltărețu face din podul de la Turda un adevărat scop politic...
spot_img
spot_img

Viorel Băltărețu face din podul de la Turda un adevărat scop politic … dar realitatea bate demagogia … mai mereu!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

               În urmă cu două săptămâni, DRDP Cluj anunța închiderea podului peste Arieș, situat în Turda, pe strada Alba Iulia, pentru demararea proiectului de reabilitare al acestuia.

               Acum, însă, se pare că lucrurile s-au împotmolit, în cel mai neaoș mod cu putință, și totul din cauza a două hârtii, pe care DRDP nu le are, pentru a continua proiectul.

               Desigur că, cel mai fericit în acest caz a fost deputatul USR, Viorel Băltărețu, care și-a propus să facă din Podul de la Turda un adevărat subiect de campanie politică, cu scopul vădit de a-l denigra pe Cristian Matei.

               De ce spunem asta? Păi simplu, în 21 martie, Băltărețu îl critica pe Cristian Matei că vezi-doamne, din cauza edilului turdean nu se poate demara reparația la podul peste Arieș.

               „𝐏𝐨𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐝𝐚 𝐍𝐔 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞 𝐦𝐚̂𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭̗𝐢𝐢

Din păcate, lipsa de mobilizare a autorităților locale în weekend-ul acesta amână demararea lucrărilor la podul peste Arieș.”, spunea Băltărețu în 21 martie.

 

            ULTERIOR, ÎNSĂ, când lucrările la pod stăteau să înceapă, ACELAȘI Băltărețu recunoștea că nu există două avize și că lucrările s-ar putea să fie blocate.

 

            „ Cu toate că nu este un lucru plăcut, nu vă ascund că mai sunt încă avize și hârtii birocratice care sunt în așteptare la agențiile statului și care riscă să blocheze peste câteva săptămâni lucrările. Nu are rost să căutăm vinovați, important este că suntem în control pe avize și avem promisiuni din partea celor responsabili că în următoarele 2 săptămâni și aceste ultime avize necesare accesului sub și în lateralele podului să fie date.”, declara același Băltărețu în 25 martie.

 

            Păi … dacă lipseau avizele, la ce a tot făcut tam-tam Băltărețu să înceapă lucrările? La ce s-a apucat să critice „autoritățile locale”?

 

               „Consider că este o adevărată ofensă adusă Turzii ceea ce s-a întâmplat la podul respectiv. Chiar eu l-am întrebat pe Eugen Cecan, înainte de a bloca circulația pe pod, dacă deține toate avizele necesare. Domnul Cecan m-a asigurat că totul este în ordine și că se poate apuca de lucru, dar și că – până când va veni momentul să lucreze la structura de rezistență a podului – va primi și restul avizelor necesare. Acest lucru, evident, nu s-a întâmplat.”, a declarat Cristian Matei pentru RefleqtMedia.

               În aceste condiții, apare întrebarea firească: de ce a vrut Eugen Cecan să demareze lucrările la pod, deși știa că nu are avizele necesare și că lipsa acestor avize îl împiedică să lucreze?

               Să fie oare acest blocaj instituțional doar o formă de sabotaj pe care Eugen Cecan și noii săi prieteni useriști o  încearcă la adresa edilului turdean, Cristian Octavian Matei?

               Ceea ce știm cu siguranță este că Podul peste Arieș a fost un subiect de gargară electorală a useriștilor încă de pe vremea lui Mihai Goțiu și că, prin intermediul acestui subiect, nu de puține ori s-a încercat aducerea de tot felul de acuzații FALSE ȘI NESUSȚINUTE DE REALITATE, la adresa lui Cristian Octavian Matei!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: