web analytics
Home DEZVĂLUIRI Un posibil motiv pentru care Darius Todor a primit amenintari? Plati de...

Un posibil motiv pentru care Darius Todor a primit amenintari? Plati de sute de mii de lei, achitati de Primaria Iara!

- Publicitate -

Tanarul social-democrat, Darius Eugen Todor, si-a propus sa se ia la tranta cu neregulile din Primaria Iara.

Astfel, astazi a expus public toate platile pe care Primaria Iara le-a efectuat, pentru “Servicii de Consultanta Juridica” unui avocat din Cluj.

In conformitate cu legea, aceste servicii trebuiau achizitionate cu girul consilierilor locali.

“Dragi locuitori ai comunei Iara.
Așa cum v-am promis, că o să încerc să opresc hoția încă din 2016, pot să vă spun că din poziția de consilier local, atât eu cât și colegii mei am încercat să ne opunem hoției în ședințete de consiliu, atât cât a fost posibil.


Din păcate, înafara consiliului local, un consilier local nu mai are control, asupra celor petrecute într-o primărie, drept pentru care doresc pe această cale să vă arat cum încerca actualul primar Dorin Popa, încă din anul 2019, să ,,rezolve” anumite probleme civile sau penale, prin acordarea unor onorarii grele unor avocați, așa cum veți vedea din documentele atașate.


Mai exact în data de 19.03.2019, a fost achitată suma de 23.000 de lei, cu titlu de servicii de reprezentare juridică, în data de 29.03.2019, a fost achitată suma de 3.000 de lei, cu titlu de servicii de reprezentare juridică, în data de 06.06.2019, a fost achitată suma de 84.000 lei , cu titlu de servicii de reprezentare juridică, în data de 17.03.2020, a fost achitată suma de 8.900 de lei, cu titlu de servicii juridice, iar în data de 18.05.2020, a fost achitată suma de 84.000 de lei, cu titlu de servicii de reprezentare juridică, aceste cinci plăți însumând în decursul unui an jumate, nu mai puțin de 202.000 lei, adică peste două miliarde de lei vechi.


Documentele atașate, au fost obținute de pe platforma www.e-licitatie.ro, platformă pe care orice instituție publică din România are obligația de a o folosi, în cadrul achizițiilor publice inițiate, și care de altfel este publică, putând fi accesată de orice persoană fizică sau juridică, interesată.
Concluzia o trageți voi dragi oameni!”, a spus Todor.

Imaginile de mai jos au fost postate de Darius Todor si vin in completarea dezvaluirilor sale.

Nu stim daca Primaria Iara are angajat un jurist si nici daca edilul a solicitat acordul Consiliului Local pentru achizitia serviciilor respective.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -