web analytics
Home DEZVĂLUIRI Tone de carne de mici infestata cu salmonella, vezi unde

Tone de carne de mici infestata cu salmonella, vezi unde

- Publicitate -

O cantitate de 1.500 de kilograme de carne pentru mici a fost depistată ca fiind infestată cu salmonella, în judeţul Mureş. Bacteria a fost descoperită în urma analizelor de laborator, făcute chiar de unitatea de procesare, scrie Mediafax.

Directorul DSVSA Mureş, dr. Kincses Sandor, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o unitate de procesare a fabricat o cantitate de peste 1.500 de kilograme de carne pentru mici, produs care a fost apoi pus pe piaţă printr-o reţea de magazine.

La analize, a reieşit contaminarea cu salmonella.

„Unitatea respectivă a trimis la un laborator privat din Bucureşti probe. La analize, s-a descoperit la 2 din 5 eşantioane bacteria salmonella. Imediat, am fost notificaţi, au fost notificaţi şi distribuitorul şi reţeaua de magazine. La raft s-au mai găsit doar 20 de kilograme. Lotul respectiv nu mai era pe stoc. Carnea respectivă avea joi termen limită de consum“, a declarat Kincses Sandor.

Acesta a precizat că până acum nu a fost semnalat niciun caz de îmbolnăvire.

Totodată, a fost descoperită cantitatea de 1.200 de kilograme de materie primă, care dacă este contaminată va fi distrusă.

Sursa de contaminare cu salmonella a pastei de mici poate fi de la personal, însă angajaţii au făcut controlul medical, a mai spus directorul DSVSA Mureş, care a precizat că în urma controlului făcut joi la unitatea de procesare inspectorii nu au găsit nereguli.

Sursa: abcnewstransilvania.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii