web analytics
Home DEZVĂLUIRI Știrea cititorului: „La Câmpia Turzii, oamenii străzii sunt deparazitați în secția de...

Știrea cititorului: „La Câmpia Turzii, oamenii străzii sunt deparazitați în secția de Pediatrie?”

- Publicitate -

Un cititor al RefleqtMedia ne-a trimis o serie de fotografii, precum și o declarație care ne dă fiori reci, fiind vorba despre copiii din Câmpia Turzii.

În fotografie se poate observa un om al străzii, MAJOR, cu retard mintal care este deparazitat ÎN SECȚIA DE PEDIATRIE a Spitalului „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

„Nu este posibil așa ceva. La Câmpia Turzii, oamenii străzii MAJORI sunt deparazitați în secția de Pediatrie? Nu este de ajuns că acea secție este cea mai de minune din Spital – trebuie să ne supunem copiii la un pericol de infecție real sau la pericolul de a fi atacați de oamenii străzii?”, a comentat cititorul nostru.

În acest context, am solicitat opinia oficială a domnului Adrian Antal, managerul spitalului.

„În conformitate cu uzanțele medicale, în momentul în care un om al străzii este adus la Camera de Gardă a Spitalului, medicii au obligația de a-l deparazita. Nimic nu demonstrează faptul că bărbatul respectiv a fost deparazitat ÎN SECȚIA DE PEDIATRIE. Pe de altă parte, după procedura de deparazitare, infirmierele au obligația de a dezinfecta baia.”, spune Adrian Antal.

Totodată, cititorul nostru ne-a mai trimis un set de fotografii cu situația în care sunt cazați copiii de pe secția de pediatrie.

„Cearșafuri rupte și pătate, mâncarea anemică într-o gamelă de metal. Așa ceva nu este posibil.”, este comentariul cititorului nostru.

 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -