web analytics
Home DEZVĂLUIRI Șeful Centrului de Întreținere și Coordonare de pe Autostrada Transilvania a uitat...

Șeful Centrului de Întreținere și Coordonare de pe Autostrada Transilvania a uitat să-și treacă salariul în declarația de avere

- Publicitate -


În contextul alunecărilor de teren care se perpetuează pe A3, RefleqtMedia a aruncat o privire asupra documentelor și a transparenței decizionale de la nivelul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.


Ne-a atras atenția declarația de avere a inginerului-șef, Bogdan Ioan Feștilă, care este și șeful Centrului de Întreținere și Coordonare ale A3 și A10.


Pe respectiva declarație, publicată în 2019 și cu referire la câștigurile realizate în 2018, Feștilă nu a publicat nici salariul încasat de el, la DRDP Cluj și nici indemnizația încasată de soția sa, pentru creșterea copilului.

Astfel, am încercat să obținem un punct de vedere din partea lui Feștilă, însă acesta ne-a obișnuit cu motivele puerile pentru care refuză să vorbească cu mass-media.


În acest context ne-am adresat șefului DRDP, Eugen Cecan.


„Din ce am aflat de la resurse umane, a existat o circulară a fostului director general CNAIR prin care angajații nu trebuiau să-și scrie salariile în declarațiile de avere. Eu, personal, mi-am trecut salariul, pentru că știu că așa cere legea.”, a declarat Cecan.


Din punct de vedere juridic, completarea neconformă a declarației de avere poate constitui abatere, contravenție sau infracțiune, după caz.

 

La final, ne întrebăm, legitim de altfel: un om care nu își completează corect declarația de avere poate fi însărcinat să supravegheze 2 autostrăzi? 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii