web analytics
Home DEZVĂLUIRI Polițistul violent care a desfigurat un schior este protejat de colegi?

Polițistul violent care a desfigurat un schior este protejat de colegi?

- Publicitate -

O întâmplare nefericită, petrecută la Mărișel, ar putea scoate în evidență multe dintre deficiențele IPJ Cluj.

Din câte se pare, sâmbătă seara, un polițist violent, aflat înafara orelor de program, ar fi desfigurat – cu o rozetă – un schior, fără un motiv aparent.

”Am fost la Mărișel la pârtie și apoi am rămas la Apers ski, la Le Dome. Eu eram cu prietena mea și încă un prieten (Victor). Pe la ora 1.00 și ceva, Victor vine și îmi spune mie și unor cunoscuți de-ai lui că a fost lovit din senin în barbă de un necunoscut (n.red. ulterior s-a aflat că este polițistul Marius Claudiu Rus).

Un tip, prieten cu Victor, a mers să vorbească cu agresorul și eu cu sora lui sau prietena.

Tot ce i-am zis tipei a fost să îl convingă să își ceară scuze și să rămână așa pentru că Victor are mulți prieteni acolo și toți am ieșit la distracție, nu la scandal. În momentul acela, a venit agresorul lui Victor din lateral și mi-a dat o lovitură violentă cu o rozetă.

Mi-a spart toată fața. Trebuie să fac reconstrucție facială. Miercuri intru în operație. Pentru început trebuie puse 3 plăcuțe de titan pentru toate oasele fărâmițate în urma loviturii cu rozeta.

Prietenul lui Victor care a vorbit cu polițistul a zis că acesta i-a zis că nu știe ce înseamna aroganța și că să dispară că dacă nu îl împușcă. A mai zis că Rus e frațiorul lui (șeful IPJ Cluj, Mircea Rus). Am înțeles că inspectorul șef e ceva văr cu polițistul care m-a lovit (n.red. Mircea Rusu neaga orice legătură de rudenie)”, a relatat Florin Opriș, citat de Ziarul Clujean.

Contactat de presă, polițistul violent spune că, defapt, el ar fi victimă în toată povestea.

”Poziția mea o să vezi. Avem om de presă la IPJ. O să aștepți și o să vezi soluția, soluția la incidentul care a fost acolo. Mie mi se pare că am fost o victimă. Da cine-i Opriș? Eu nu-i cunosc pe niciunul. Din păcate, eu nu-i cunosc pe niciunul din oamenii ăia. Eu vreau să … o să depun o plângere și se va soluționa. Nu am nimic de declarat”, a spus Rus, polițistul acuzat, conform ziarulclujean.ro.

Nu este prima dată când acest polițist, cu aparente accente de milițian, scapă nepedepsit după un act violent.

În iulie 2019, cât era șef de post la Râșca, a fost acuzat de un cetățean că l-ar fi lovit cu cătușele în față. Înainte de demararea cercetărilor disciplinare, polițistul a fost mutat la Serviciul Investigații Criminale.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii