web analytics
Home DEZVĂLUIRI Peste 5000 de masti si 2000 de combinezoane vor ajunge la Turda

Peste 5000 de masti si 2000 de combinezoane vor ajunge la Turda

- Publicitate -

Ca la Turda se respecta conditiile de biosecuritate stau chezas rezultatele analizelor personalului medical care a intrat in contact cu singurul pacient depistat cu Covid la Spitalul Municipal.

Pe de alta parte, preocularea administratiei locale pentru dotarea spitalului reiese dintr-o afirmatie facuta de Cristian Matei, intr-un interviu telefonic acordat recent.

Pentru strictul necesar al medicilor există bucățile suficiente, avem circa o sută și ceva de combinezoane, dar personal, eu am rezolvat prin donație 5.000 de măști și ieri, pe la ora 16:00 am primit informația că ni s-au rezolvat minim 2.000 de combinezoane, maxim 4.000, care vor veni începând sau de astăzi sau de luni. Astea vor fi cumpărate. Am rezolvat o bonificație foarte bună de circa 25 lei la combinezon, adică de la 82 lei, la 57 lei”, a spus Matei, contactat de PressOne.  

Odata cu receptionarea materialelor de biosecuritate, Spitalul Municipal Turda devine unul dintre cele mai dotate DIN JUDETUL CLUJ, in materie de protectie anti-infectioasa.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii