web analytics
Home DEZVĂLUIRI Panourile anti-vaccinare au luat cu asalt județele Cluj și Mureș

Panourile anti-vaccinare au luat cu asalt județele Cluj și Mureș

- Publicitate -

În plină epidemie de gripă, niște oameni cu prea mult timp liber și prea puțină minte s-au hotărât că ar fi un bun moment să iasă în evidență.

Au amplasat, așadar, panouri anti-vaccinare pe drumurile publice din mai multe localități din județele Cluj și Mureș, printre care Cluj Napoca, Târnăveni sau Târgu Mureș.

Panourile, sugestive și alarmiste, comit o gravă dezinformare, comparând actul vaccinării, care de multe ori se produce intramuscular, cu cel al alimentației, rezultând astfel întrebarea: „Tu ai mușca dintr-un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?”.

Un alt mesaj, absolut retardat este: „Vaccinurile sunt medicamente. Citește prospectul” – normal că se citește prospectul înainte de folosire, handicapați mintali.

Adevărul, dincolo de toată manipularea alarmiștilor, este că la nivel național și internațional, NU A FOST PRODUSĂ NICIO ÎMBOLNĂVIRE, NICIO AFECȚIUNE, NIMIC din cauza vaccinurilor.

Ba mai mult, în țările europene, în care vaccinarea este ceva normal, rata îmbolnăvirilor cu gripă – de exemplu – este mai puțin de jumătate față de România, unde nu știm să scriem corect, dar știm că „vaccinul ne omoară”.

sursa foto: ardealnews.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii