web analytics
Home DEZVĂLUIRI Mihai Seplecan: „Am fost primul din țară care a scos adevărul în...

Mihai Seplecan: „Am fost primul din țară care a scos adevărul în fața autorităților”

- Publicitate -

Mihai Seplecan nu uită și nu iartă, astfel că azi-noapte, la orele 02:00, a realizat o postare, pe rețelele de socializare, în care a reamintit clujenilor gestul de bravură pe care l-a făcut în 2015, când a prezentat tuturor serviciilor secrete din România mârșăviile petrecute la nivelul județului.

Actul lui Seplecan nu s-a soldat cu vreo mega-investigație a serviciilor, ci cu mazilirea politică a acestuia, semn că rahatul era prea împuțit ca să fie scos la lumină.

#PATRIOT

In Lumină și Adevăr stă puterea 🙏❤️😇

Koveși, Coldea, Hellvig, Johannis, Cecan, Klemm, Mărincean și alții știau încă din 2015 de toate “mizeriile” petrecute in județul Cluj dar nu au făcut absolut nimic. Am fost primul din țară care am ieșit public atât in presa locala cat și in presa naționala împotriva acestui sistem odios, scârbos, mârșav, pervers. Pe atunci nimeni nu vorbea, nu știa , nu avea curajul sau nu credea că poate exista asa ceva. Alaturi de mine a fost doar bunul Dumnezeu și colegii din cadrul aparatul de conducere al Consiliului Județean Cluj alaturi de care am suferit foarte mult. Am fost executati, urmăriți, denigrați, insultați, amenințați, șantajați, etc. Și nu oriunde ci chiar la ei acasă căci statul paralel comunisto-securist a fost înființat și este condus chiar de la Cluj. Aproape toți au făcut facultatea la Cluj de aici fiind racolați, finanțați și stăpâniți ulterior de către Internațională Socialistă ( comunternistă). Toți sunt inamicii, trădătorii și distrugătorii acestei țări. Lista poate continua cu foarte multi procurori, judecatori, milițieni, profesori, avocati, jurnaliști, politicieni promovați de la Cluj in structurile centrale. – a fost postarea lui Seplecan.

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, nu a abandonat lupta împotriva injustițiilor, a corupției și a mârșăviilor și, periodic, le reamintește lucrătorilor „din sistem” de faptul că aceștia acoperă împuțiciunile de la nivelul județului Cluj.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii