web analytics
Home DEZVĂLUIRI Marcel (mani)Vela a cedat presiunilor popilor - iată ce prevede acordul dintre...

Marcel (mani)Vela a cedat presiunilor popilor – iată ce prevede acordul dintre MAI și BOR

- Publicitate -

România are toate șansele ca, în următoarele două săptămâni, să-și TRIPLEZE numărul de infecții cu Coronavirus și totul s-ar putea întâmpla din cauza unui acord semnat între Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română.

„”Am semnat un acord de susţinere şi sprijin din partea tuturor forţelor pentru stabilirea unor acţiuni comune. Având în vedere dorinţa de a se oferi Sfinte Paşti şi Lumina Sfântă s-a stabilit:  pâinea binecuvântată în formă de mici prescuri, sfinţită în joia mare, va fi distribuită credincioşilor vineri şi sâmbătă, in intervalul 7- 17, în toare parohiile, în locuri special amenajate, în afara lăcaşurilor de cult, de către personalul bisericii şi voluntari, cu măsuri de protecţie, cu distanţa specficată ca la magazinele alimentare. În declaraţia pe propria răspundere, credincioşii vor trece”ridicarea Sfintelor Paşti” şi vor preciza numele lăcaşului de cult”, a precizat ministrul, Marcel Vela, în cadrul unei declarații de presă.

Practic, prin supunerea sa față de Biserica Ortodoxă Română, Marcel Vela deschide calea NERESPECTĂRII DISTANȚĂRII SOCIALE.

Pentru credincioşii bolnavi şi cei peste 65 de ani, Paştele vor fi distribuite la domiciliu, vineri, sâmbătă sau duminică, începând cu orele 6.

Distribuirea sfintei lumini se va face de către voluntari şi patrulele existente sub coordonarea MAI aflate în misiune, sâmbătă, începând cu ora 20.00.
 
Credincioşii vor putea ieşi în proximitatea casei, în afara curţii sau a imobilului în care locuiesc, respectând regulile de distanţare socială, astfel încât să fie evitată aglomeraţia şi formarea grupurilor mai mari de 3 persoane.”, transmite News.ro

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii