web analytics
Home DEZVĂLUIRI La trei luni de la „reformare” PSD Câmpia Turzii colcăie de francmasoni,...

La trei luni de la „reformare” PSD Câmpia Turzii colcăie de francmasoni, „cavaleri” și sinecuriști!

- Publicitate -

Este distractiv să ne gândim la ceea ce se gândeau unii în momentul în care Petre Pop a fost demis din funcția de președinte a PSD Câmpia Turzii.

„Gata, cu Gicu rece se poate face treabă…” sau … „gata cu Petre și cu angajările la Compania de Apă” … dar, defapt, adevărul este că la PSD Câmpia Turzii, schimbarea și reforma promisă de Alexa și Mocanu nu sunt decât de fațadă.

Organizația și Biroul Local sunt pline-ochi, în continuare, atât de Cavaleri de la Malta – Gheorghe Iulian Rece, cât și de francmasoni, dintre care unii (care, pe la colțuri, promit schimbarea), au dublu statut, de francmason (în loja „Noua Iluminare a României”) și de foști sinecuriști (foști angajați la Domeniul Public Câmpia Turzii pe 3000 de lei/lună).

„PSD Câmpia Turzii nu mai este PSD Câmpia Turzii, ci PSD Compania de Apă Arieș, dar gata cu astea”, spunea Liviu Alexa, președintele PSD Cluj, în luna octombrie.

Iată că tot la Compania de Apă Arieș lucrează și actualii membri ai Biroului Politic Local PSD, dar și mulți dintre membri partidului.

Astfel, ne întrebăm: schimbarea la PSD Câmpia Turzii a fost una de fond, de formă sau … de florile mărului? 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii