web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Vezi imagini NECENZURATE cu rănile suferite de EMI PIAN, dar și...

EXCLUSIV: Vezi imagini NECENZURATE cu rănile suferite de EMI PIAN, dar și de ucigașul său

- Publicitate -

Cel mai discutat subiect al acestei săptămâni este, fără îndoială, răfuiala din cartierul Giulești al Capitalei, căruia i-a căzut pradă regele familiei Duduianu, Emi Pian.

De la informații privind asasinul lui Pian, la averea lui Pian, la imagini de la priveghiul unui om ucis în floarea vârstei, toate au fost devorate de internauți.

În această seară, RefleqtMedia a primit imagini NECENZURATE cu rănile suferite de Pian, dar și de Ciprian Napy, presupusul său criminal.

Am ales să le prezentăm necenzurat pentru a arăta ce se poate întâmpla atunci când violența atinge cote extreme. Luați-le ca pe un exemplu de: „așa nu!”

Ciprian Napy
Emi Pian

Aceste imagini au fost prezentate și de Cancan.ro, însă în variantă cenzurată, astfel că RefleqtMedia este singura sursă a fotografiilor necenzurate, care arată – fără doar și poate – consecințele pe care le poate avea violența, frustrările acumulate și rivalitatea din stradă.

Am arătat aceste fotografii unei surse de-a noastră din procuratură, iar concluzia este simplă: „Rana suferită de Pian este prin înțepare… practic, agresorul său (fie din frică, fie din voință proprie) l-a lovit din lateral, ca și cu un croșeu, încercând să-l înjunghie în gât. Cel mai probabil i-a fost secționată și artera coronară stânga. Motivul pentru care este atât de mare rana se datorează faptului că agresorul a scos lama din plagă, în momentul în care victima a căzut pe jos.”

Pe de altă parte, în ceea ce-l privește pe Ciprian Napy, rana acestuia sugerează faptul că a fost lovit în timp ce pielea îi era întinsă, cel mai probabil fiind aplecat peste victima sa.

„Agresorul l-a lovit din spate, probabil în încercarea de a-l apăra pe Pian.”

Mult „tuș electronic” a curs despre acest subiect de presă.

De asemenea, avocatul clanului Duduianu a mai ținut să specifice că membrii clanului nu caută să se răzbune pe clanul Rinu, cel din care face parte ucigașul, așa cum s-a scris și s-a tot zvonit. „Am auzit zvonuri că frații ar fi plecați din țară și s-ar întoarce pentru a se răzbuna, este total eronat, frații erau în țară în momentul tragediei, nu au căutat și nu caută să se răzbune”, a mai spus avocatul Caracoti.”, scrie Impact.ro

Cât privește tragedia în sine, George Pian – verișorul lui Emi Pian, a dezvăluit exact motivul pentru toată tragedia.

„Mai mult decât atât, tânărul demontează premisa de la care a plecat scandalul: „N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”.”, a spu Pian pe youtube, citat de Cancan.ro

 

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -