web analytics
Home DEZVĂLUIRI EXCLUSIV: Un bărbat de lângă Câmpia Turzii a murit, la un spital...

EXCLUSIV: Un bărbat de lângă Câmpia Turzii a murit, la un spital din Cluj, după ce a fost transferat de pe ATI

- Publicitate -

În contextul informațiilor controversate prezentate de Libertatea.ro, prin care pacienții decedați pe secția ATI de la Institutul Inimii din Cluj, sunt transferați fictiv pe alte secții, o femeie care a dorit să-și păstreze anonimatul ne-a povestit o situație controversată, petrecută la un spital din Cluj.

Tatăl meu a fost internat, în cursul anului trecut, la Institutul Inimii din Cluj, după ce a suferit un infarct miocardic. A stat internat aproximativ o săptămână, perioadă în care a fost operat pe inimă și ni s-a spus că starea lui este critică. În ziua în care a murit, m-am dus la el în vizită și era la terapie intensivă. După o oră și ceva de stat pe terapie intensivă, a fost adus în salon, dar era deja mort. Țin minte că am pus mâna pe telefon să-l sun pe fratele meu și era ora 15:03, însă ulterior – pe certificatul constatator al decesului era trecută ora 15:18. Mi-am amintit aceste aspecte acum, când am văzut articolul de presă, atunci n-am băgat de seamă, considerând o greșeală de redactare.”, ne-a povestit femeia, sub protecția anonimatului.

Procedurile de trasfer fictiv ale pacienților de pe ATI pe secția în care au fost internați inițial este una menită să inducă în eroare inclusiv studiile privind infecțiile nosocomiale, deoarece – în mod normal – secția ATI ar trebui să fie cea mai curată și sterilă din fiecare spital în parte, însă la spitalele de stat din România, curățenia este un concept SF.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii